אייס

מינוי טרי: ערן גוטדנקר סוגר 4 שנים בוואלה ומקבל את תפקיד סמנכ"ל השיווק

בשנה האחרונה כיהן כמנהל השיווק בחברה ולפני כן ניהך את תחום המכירות של השת"פים האסטרטגיים. מאחוריו ניסיון בן עשור בתפקידי ניהול ושיווק
ערן גוטדנקר (יח"צ) (צילום יח"צ)
לאחר 4 שנים בוואלה, ערן גוטדנקר מונה לתפקיד סמנכ\"ל השיווק של החברה. במהלך השנה האחרונה הוא כיהן כמנהל השיווק בחברה ולפני כן ניהל את תחום המכירות של שיתופי הפעולה האסטרטגיים.
במסגרת התפקיד החדש יהיה גוטדנקר אמון על השקת מוצרי הפרסום מול המפרסמים, על השקת מוצרי גולשים ועל חיזוק הפופולאריות והרייטינג של וואלה מול קהליה השונים. \"בימים אלו נמצאת וואלה בתקופה חסרת תקדים של השקת מוצרים חדשים, הן עבור גולשים והן עבור מפרסמים\", אמר מנכ\"ל וואלה, אילן ישועה, שאיחל הצלחה לסמנכ\"ל החדש.
לגוטדנקר (33) תואר ראשון במנהל עסקים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה וניסיון של 10 שנים בתפקידי ניהול, שיווק ומכירות במדיה. דרכו המקצועית החלה בפורטל נענע שבו עבד במשך כ-6 שנים ואף הגיע לתפקיד מנהל המכירות.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    מברוק (ל"ת)
    גיסנו 03/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    מספר אחד בתחום ללא ספק (ל"ת)
    סבר 03/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    אדם ראוי ואיכותי
    איציק 03/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ברכות לערן על הקידום,כמי שעבד מולך שנים רבות אני בטוח שתצליח בתפקיד החדש. אין ספק שבוואלה עשו את הבחירה הנכונה. בהצלחה.
    סגור
  • מזל טוב תותח
    לעומק 03/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בן אדם מקסים ומקצועי, כל הכבוד
    סגור