רכב

סונול בהטבה לנהגים בישראל: זה מה שתקבלו לשבוע בלבד

מתוך סולידריות ורצון ממשי לסייע, סונול EVI , ממובילות מהפכת הטעינה החשמלית בישראל,  מציעה הטבה ייחודית:  50% הנחה על טעינה בעמדות המהירות ברחבי הארץ לשבוע
מערכת ice | 
תחנת דלק סונול (צילום אבישי פינקלשטיין)
בשורה גדולה לנהגי הרכבים החשמליים בישראל. הטבה בלעדית לבעלי עמדת טעינה ביתית של סונול EVI שניזוקה במלחמת "עם כלביא" שיוכלו לממש אותה עד תחילת חודש יולי הקרוב, אבל למה בדיוק הם זכאים? 
מתקפת הטילים האיראנית הביאה לפגיעה נרחבת בעשרות אלפי בתים ברחבי הארץ – ולצידן גם נזקים לעמדות טעינה ביתיות של כלי רכב חשמליים. מתוך סולידריות ורצון ממשי לסייע, סונול EVI , ממובילות מהפכת הטעינה החשמלית בישראל,  מציעה הטבה ייחודית:  50% הנחה על טעינה בעמדות המהירות והאולטרה־מהירות של החברה ברחבי הארץ, למשך שבוע ימים.

יובל אלעזר, מנכ"ל סונול EVI: "מרגע שפרצה הלחימה, היה ברור לנו שאנחנו מחויבים לתרום את חלקנו. ניידות אזרחית אינה פריבילגיה – היא צורך חיוני, במיוחד כששגרת החיים מתערערת. כחלק מהקהילה, האחריות שלנו היא להיות שם עבור מי שזקוק – ולפעול מתוך ערבות, מחויבות וחוסן".
ההטבה תקפה החל מהיום ה- 24.6 ועד ל ־1.7, עבור לקוחות סונול EVI הרשומים באפליקציה ומצטרפים חדשים. למימוש ההטבה יש לפנות למוקד שירות הלקוחות בטלפון 3389*, לאחר קבלת אישור.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה