רכב

הונאה שיטתית ברישיונות נהיגה בישראל: עורך דין מוכר נעצר בביתו

הותר לפרסום כי יחידת ההונאה ופשיעת הסייבר ניהלה חקירה סמויה נגד עורך דין המייצג לקוחות בתחום התעבורה, בחשד שזייף מסמכים רבים עבור נהגים שרישיונם נשלל

עורך דין עצור (צילום אילוסטרציה shutterstock)
דוברות משטרת ישראל התירה הבוקר (שלישי) לפרסום פרשיית תעבורה חמורה במיוחד שנחשפת כעת לראשונה, במרכזה עומד חשד לזיוף מסמכים שיטתי עבור נהגים שרישיונם נשלל, אחרי ששוטרי מחוז מרכז עצרו עורך דין מטירה, בחשד שזייף מסמכים שנועדו לאפשר לנהגים שנפסלו מנהיגה להמשיך ולנהוג.
על פי משטרת ישראל, במהלך השבועות האחרונים ניהלה יחידת ההונאה ופשיעת סייבר של מחוז מרכז, בשיתוף  וקרי אגף התנועה במחוז, חקירה סמויה נגד עורך דין בשנות ה-60 לחייו, תושב טירה, העוסק בייצוג לקוחות בתחום התעבורה.

על פי החשד, עורך הדין זייף מסמכים רבים עבור נהגים שרישיונם נשלל, במטרה ליצור מצג שווא בפני בתי המשפט, המשטרה ומשרד הרישוי, שלפיו הנהגים הפקידו את רישיונותיהם וריצו את תקופת הפסילה שנגזרה עליהם - בעוד שבפועל המשיכו לנהוג במהלך תקופת הפסילה.

הבוקר (שלישי), עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה, עצרו השוטרים את החשוד בביתו וביצעו חיפושים בביתו ובמשרדו במסגרת איסוף הראיות. בהמשך היום בכוונת חוקרי יחידת ההונאה של מחוז מרכז להביא את החשוד לדיון בבית המשפט, בבקשה להאריך את מעצרו בהתאם לצורכי החקירה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה