קריירה ולימודים

מיכאלי נפגשה עם ועדי הנהגים: "תתמקדי בשימור, לא בגיוס"

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים קיימה פגישה עם ראשי ועדי נהגי התחבורה הציבורית. השרה סיפרה על הרצון להוסיף  תקציב להכשרות וגיוס נהגים חדשים. הנהגים תוקפים -  "לדאבוננו מתנהל משרד התחבורה בערוץ מקביל ומתעלם מצרכי השטח"
אביחי דלאל | 
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מרב מיכאלי ונציגי הנהגים (צילום כוח לעובדים)
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירב מיכאלי קיימה אמש (ראשון) פגישה ראשונה עם ראשי ועדי נהגי התחבורה הציבורית. השרה מיכאלי הדגישה את כוונתה להוסיף תקציב להכשרות ולגיוס נהגים חדשים.  אולם בוועד נהגי סופרבוס וכוח לעובדים לא מרוצים מהשיחה עם השרה ותוקפים.
תמר אוחנה, ראש ענף התחבורה בכוח לעובדים מסרה: "לדאבוננו מתנהל משרד התחבורה בערוץ מקביל ומתעלם מצרכי השטח. איזה ערך יש בגיוס אם כבר כעת יושבים נהגים בעלי רישיון בבית ומסרבים לעבוד בתנאים הנוכחיים?. על משרד התחבורה להתמקד בשימור הנהגים ולא בגיוס. ללא תוספת שכר לנהגים – בהתאם לשכר הממוצע במשק; ללא הכרה בוותק המצטבר של הנהגים וללא בכך שמי שמפעילים את התחבורה הציבורית, הם עובדי ציבור,  אין ערך לגיוס. אנו קוראים לשרה לחשב מסלול מחדש ולעבוד איתנו להצלת הענף מקריסה.
הארון שובש, יו"ר ועד נהגי סופרבוס אמר: "שמענו את אותן מילים חמות ששמענו משרי התחבורה הקודמים, אבל מעשים אמיתיים לשינוי תנאי ההעסקתנו ומעמד הנהג בישראל- ממש לא. נמשיך להיאבק  למען זכויות יסוד ועתיד התחבורה הציבורית בישראל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה