קריירה ולימודים

מענק חדש של 1,200 שקל: מי זכאי לקבל את ההטבה?

בסיוע שמציעים באוניברסיטת בן גוריון, כל סטודנט וסטודנטית שגויסו למילואים בתקופה זו יקבלו מענק של 1,200 שקלים, כמו כן יינתן סיוע ייעודי לסטודנטים שפונו מבתיהם או שנפגעו מהתקפת הטרור והלחימה
מענקים (צילום shutterstock)
גם אתם סטודנטים באוניברסיטת בן גוריון בנגב? המוסד האקדמי הקים קרן סיוע לסטודנטים ולעובדים שפונו מבתיהם, שגויסו למילואים ושנפגעו בהתקפת הטרור הרצחנית ומלחמת חרבות ברזל.
בין היתר, בסיוע שמציעים בבן גוריון, כל סטודנט וסטודנטית שגויסו למילואים בתקופה זו יקבלו מענק של 1,200 שקלים, כמו כן יינתן סיוע ייעודי לסטודנטים שפונו מבתיהם או שנפגעו מהתקפת הטרור והלחימה


נוסף על כך, סטודנטים וסטודנטיות אשר רשומים במעונות ומגויסים בתקופה זו למילואים יהיו זכאים להנחה בדמי המעונות בהתאם לאורך התקופה בה ישרתו, עובדים שפונו מבתיהם יקבלו מענק סיוע מיוחד.

נשיא האוניברסיטה, פרופ' דניאל חיימוביץ, אמר: "באוניברסיטת בן-גוריון תמיד האמנו ב'כוחו של הביחד'. הדבר נכון ביתר שאת בתקופה הקשה הזו. בשותפות עם ידידינו ברחבי העולם, אנחנו נתמוך בחברות וחברי הקהילה שלנו, שנפגעו בהתקפה הרצחנית ושמגינים על עתידנו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה