כסף וצרכנות

הבלבול הסתיים: זאת חברת התעופה שחוזרת להפעיל טיסות בארץ

בשורות לטסים, במיוחד לקראת חופשות הקיץ. אחרי דלתא, חברת תעופה משמעותית שזגזגה בין ביטולים לחזרה בשבועות האחרונים, חוזרת להפעיל את הקו לנתב"ג
ענת סימן טוב |  3
טיסות (צילום shutterstock)
לאחר שחברת התעופה האמריקאית דלתא נחתה הבוקר בישראל והודיעה רשמית על חידוש טיסותיה בקו ניו יורק–תל אביב, גם חברת תעופה נוספת חוזרת לפעול: אייג'יאן איירליינס, חברת התעופה הלאומית של יוון, הודיעה כי למרות שביטלה את טיסת הבוקר שלה, היא שבה להפעיל טיסות לישראל באופן סדיר.
המהלך של אייג'יאן משמעותי במיוחד לקראת עונת הקיץ, בה ישראלים רבים בוחרים לטוס ליוון והאיים הסמוכים – יעד מועדף בזכות קרבתו, המחירים הנוחים והאופציה לחופשת בטן גב קצרה שמתאימה לכולם. בשבועות האחרונים, עם ביטולי טיסות של חברות זרות בעקבות המצב הביטחוני, חלה ירידה חדה בהיצע הטיסות ליעדים קרובים – מה שהופך את חזרתה של אייג'יאן לחשובה במיוחד.
החזרה לפעילות צפויה להקל על הביקוש הגבוה ליוון בעונת התיירות הקרובה, ולהוות חיזוק נוסף לחברות התעופה הישראליות שכבר פועלות בקווים אלו, כגון אל על, ישראייר וארקיע, לצד חברת Tus Airways הקפריסאית, שמפעילה גם היא טיסות בין תל אביב לאיים היווניים.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    עד העונג הבא
    עד 05/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הנה הולך להיות מלחמה נגד איראן כמובן לא יהיו מלא זמן טיסות ומי שירוויח מזה רק הישראליות ויביאו מחירים מופקעים ????
    סגור
  • 2.
    גם ללופטהנזה יש מה להתחרט.
    שמאי 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לופטהנזה-השמיעי קול!!!
    סגור
  • 1.
    רק איתן נטוס בעתיד (ל"ת)
    לפרגן לחברות חוזרות 05/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור