כסף וצרכנות
המהלך של אל על: זה מה שיקרה בטיסות שלהם בימים הקרובים
טיסות נבחרות של אל על לאירופה כוללות תפריט חלבי עשיר ומשתתפות במיזם קולינרי עם השף אסף גרניט ומשק יעקבס – אך רוב ההשקעה ניכרת בעיקר במחלקות היוקרה. במחלקות התיירים, ההצעה צנועה בהרבה
לרגל חג השבועות, אל על משיקה מהלך קולינרי בטיסות נבחרות לאירופה, בהובלת השף אסף גרניט ומשק יעקבס – אבל לא כל הנוסעים יזכו ליהנות ממנו באותה מידה.
בין ה־25 ל־28 במאי, בטיסות לפריז בלבד, תתקיים פעילות Chef On Board במסגרתה יוגשו גבינות קשות ממחלבת יעקבס – קממבר, גרוייר, קצ'וטה וסנט מור – חתוכות במקום לנוסעי מחלקות העסקים והפרימיום בלבד, לצד מיצים טבעיים וקינוח טירמיסו חלבי. במחלקת התיירים, לעומת זאת, יוגש תפריט מצומצם יותר: ארוחת בוקר עם גבינות חתוכות ויוגורט גרנולה.
עד ה־29 במאי, תוגש ארוחה חלבית בכל הטיסות מאירופה לישראל אחרי השעה 19:30. גם כאן, עיקר המאמץ מופנה למחלקות היוקרה עם תפריטים שהורכבו במיוחד. במחלקת תיירים במטוסים רחבי גוף יוגש תפריט חלבי, ובטיסות קצרות יוגשו כריכים בלבד.

גבינות לחג בטיסות אל על. קרדיט: דוברות אל על
סמנכ"ל שירות ולקוחות באל על, אורן כהן בוטנסקי: "חג השבועות הוא הזדמנות לחבר בין מסורת ישראלית לשירות עכשווי ויצירתי ולהעניק לנוסעים חוויה שהיא הרבה מעבר לטיסה. שיתוף הפעולה עם משק יעקבס בהובלת השף אסף גרניט מביא את המטבח הישראלי העשיר היישר לגובה 30 אלף רגל ומשקף את החיבור שלנו לחקלאות המקומית, לאוכל טוב ולשיתופי פעולה מקוריים. פעילות ה־Chef On Board מאפשרת לנו להפתיע את הנוסעים ולשדרג את חוויית הטיסה עם טעמים של חג".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



