כסף וצרכנות

הבלאק פריידי התחיל: טיסות ב-150$ הלוך חזור

מבצעי הבלאק פריידי כבר התחילו לתת את אותותיהם עם מבצעי עומק גם בתחום התיירות. כך תוכלו לטוס ב-150 דולר
ענת סימן טוב | 
טיסה (צילום shutterstock)
ביום שישי יחול הבלאק פריידי וכבר אתרים רבים, בעיקר ישראלים מציעים את מבצעי הבלאק פריידי החל מהיום.
כך גם קבוצת דיזנהאוז פתחה את מבצעי הבלאק פריידי עם מגוון טיסות במחירים  נמוכים ליעדים ברחבי העולם, במטרה לאפשר למטיילים למצוא חופשות שמתאימות גם לסגנון הנופש שלהם וגם לתקציב. ההצעות מחולקות לשלוש קטגוריות מחיר: עד 150 דולר, עד 250 דולר ועד 350 דולר, ומיועדות לכל סוגי המטיילים, החל ממי שמחפש חופשה קצרה וזולה ועד למי שמעוניין ביעדים אירופיים מבוקשים. המבצעים מתעדכנים בזמן אמת לפי מלאי וזמינות ומוצעים לזמן מוגבל באתר הקבוצה.
נכון למועד הפרסום, היעדים הפופולריים ביותר בכל קטגוריה הם: עד 150 דולר  פאפוס (127$) ולרנקה (135$), עד 250 דולר  אתונה (164$), טביליסי (228$) ודובאי (240$), ועד 350 דולר – רומא (255$), ורשה (299$) ובודפשט (349$). המחירים מאפשרים למטיילים להשוות בין יעדים שונים ולבחור את החופשה המשתלמת ביותר, מבלי לוותר על חוויית הנופש.
עומר חודורוב לוי, סמנכ"לית שיווק ואחריות חברתית בקבוצת דיזנהאוז, מסרה כי הבלאק פריידי הפך בשנים האחרונות לחלון הזדמנויות משמעותי למטיילים. לדבריה, השנה התמקדו במבצעים שמספקים ערך גבוה ללקוחות: "לא מדובר רק בהנחות אלא בחופשות ליעדים שבדרך כלל אינם זמינים במחירי פתיחה נמוכים. זה מאפשר ליותר אנשים להגשים את החופשות שהם רוצים, מבלי להתפשר על היעד או על איכות החופשה".

כזכור, לא רק דיזנהאוז יוצאים במבצעים, גם חברת התעופה וויז אייר, הוציאה היום מבצע של 30% לטיסות נבחרות באתר החברה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה