כסף וצרכנות
בהשקעה של 1.5 מיליון שקל: אלו הקינוחים החדשים שכדאי שתטעמו
הרגלי התזונה בישראל מתחילים להשתנות ובשוק יוצאים יותר מוצרים טבעוניים, שדומים כמה שיותר למקור. חלב ללא חלב, בשר לאל בשר ועכשיו גם קינוחים שבסגנון חלבי, אבל ללא חלב
בשנים האחרונות חלים שינויים משמעותיים בהרגלי התזונה בישראל. יותר ישראלים בוחרים במוצרים צמחיים, מוצרי חלב ללא חלב או בשרים אלטרנטיביים, בין אם מסיבות בריאותיות, סביבתיות או דתיות. השינוי הזה יוצר ביקוש למוצרים שנחשבים "פרווה" קינוחים שניתן לאכול לאחר ארוחה בשרית או על ידי מי שרגישים למוצרי חלב.
בהקשר הזה, עדן קינוחים, אחת החברות המוכרות בישראל בתחום הקינוחים באריזות אישיות, משיקה לראשונה סדרת קינוחים פרווה במנות אישיות. החברה השקיעה בפיתוח הסדרה כ־1.5 מיליון שקלים, במטרה לתת מענה לצרכנים שמחפשים חלופה לקינוחים חלביים.
הסדרה כוללת בשלב הראשון שלושה טעמים: בוואריה, טירמיסו וקדאיף. בחברה מציינים כי בכוונתם להרחיב את ההיצע לטעמים נוספים, כגון מלבי, מוס שוקולד ועוגת גבינה, בהתאם לביקוש בשוק.

קינוחים טבעוניים. קרדיט: ליאור אשכנזי
נאור ברזני, מבעלי עדן קינוחים, מסר: "מבדיקות שערכנו נמצא שיותר מ־60% מהאוכלוסייה מגדירה את עצמה כמסורתית, שומרת כשרות ומפרידה בין בשר לחלב. עד היום לא היה מענה אמיתי לקינוח לאחר ארוחה בשרית. מצד אחד יש כאן צורך גדול ומצד שני כמעט אין היצע של קינוחי פרווה. לכן החלטנו לפתח את הסדרה החדשה, וכעת אנחנו מציעים קינוחים בשלושה טעמים פופולריים".
עוד ב-
הקינוחים יוצעו במחיר של 7 עד 8 שקלים לצרכן, באריזות עיצוביות, ויהיו זמינים ברשתות המזון ובסופרים פרטיים. סדרת הקינוחים החדשה מצטרפת למגמה הגדלה של מוצרים פרווה ואלטרנטיביים, המנסים לתת מענה לשינוי בהרגלי הצריכה של הציבור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



