כסף וצרכנות
מנכ"ל ישראייר לקראת 2026: "נטוס מעל 200 טיסות שבועיות"
חברת התעופה ישראייר שבבעלותו של איש העסקים רמי לוי, מסכמת את שנת 2025 עם מכתב ששלח המנכ"ל אורי סירקיס לעובדים ומציג את היעדים ל-2026 הכוללים יעדים רחוקים
היום, עם תחילת השנה האזרחית 2026, מנכ"ל ישראייר, אורי סירקיס, מסכם את פעילות החברה בשנה החולפת: "אנו מסיימים שנה יוצאת דופן, מורכבת ורוויית אתגרים, אך גם שנה שמוכיחה את עוצמתה האמיתית של ישראייר", כתב.
לפי סירקיס, ישראייר פעלה ב־2025 במציאות ביטחונית קשה שכללה מלחמה, אי־ודאות וימים של דאגה לצד ימים של תקווה, ובפרט שחרור חטופים. בנוסף, החברה ספגה נזק ישיר ועקיף כתוצאה מהפצצה באיראן, מוערך בכ־14 מיליון דולר.
למרות הקשיים, החברה הציגה ביצועים מרשימים: מקום שני בנתב״ג עם כ־2.1 מיליון נוסעים בפעילות הבינלאומית, הפעלת צי של 21 מטוסים צרי גוף בשיא הרבעון השלישי, ורבעון שלישי עם שיא ברווח הנקי של כ־36 מיליון דולר.
סירקיס מציין כי השנה שימשה גם לבניית תשתיות לעתיד: השקעה של כ־100 מיליון דולר במהלכים אסטרטגיים, הרחבת יכולות התחזוקה עם קו תחזוקה כבדה רביעי בקפריסין, רכישת 3 מטוסים צרי גוף ו־2 מטוסי אירבס 330, השקעה בנכסי תיירות ובמלון באיטליה, והנחת תשתית למועדון לקוחות וכרטיס אשראי. בנוסף, חיזק צוות החברה תהליכים תפעוליים ודיגיטליים מבוססי AI, ופרע אגרות חוב שהונפקו בימי הקורונה למשרד האוצר.
לגבי התוכניות לשנה הבאה, סירקיס ציין כי ישראייר תפעיל מטוסים רחבי גוף עם ארבע מחלקות שירות – אקונומי, אקונומי פלוס, פרימיום ועסקים – עם למעלה מ־200 טיסות שבועיות, כ־6,500 טיסות בקיץ והטסת כ־2.5 מיליון נוסעים. החברה תיישם את מערכת אלתאה, שתאפשר חתימה על הסכמי אינטרליין ותפתח טיסות המשך ליעדים חדשים במזרח ובארצות הברית.
עוד ב-
סירקיס הביע תודה לצוות החברה, ללקוחות, למשקיעים ולבעלים על התמיכה והאמון לאורך הדרך, והדגיש כי ישראייר נמצאת כיום בנקודת מפנה עם תשתיות נכונות, אסטרטגיה ברורה והון אנושי יוצא דופן. "אני גאה להוביל את החברה הזו, ומלא אופטימיות לקראת קפיצת המדרגה הבאה. שנה אזרחית טובה", מסכם סירקיס
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



