כסף וצרכנות

השקת הענק השתבשה: מותג שעוני היוקרה סוגר עשרות סניפים

ההשקה שהייתה צריכה לצאת לדרך ביום שבת והייתה אמורה להיות חגיגית וסוחפת הפכה בן רגע לאירוע חסר שליטה מה שהביא את הרשת להכריז על סגירה כוללת של הסניפים המרכזיים
מערכת ice | 
שעונים (צילום shutterstock)
מותג השעונים השווייצרי האייקוני Swatch נאלץ בסוף השבוע האחרון לסגור את כל הסניפים הגדולים של הרשת בבריטניה. זאת בעקבות דרמה לא צפויה שהתרחשה מחוץ לחנויות. 
בימים האחרונים הושקה קולקציית "רויאל פופ" החדשה - סדרת שעוני כיס במהדורה מוגבלת שיצרה יחד עם מותג היוקרה השווייצרי אודמר פיגה.‏ אלא שהרשת לא ציפתה לביקוש חסר תקדים כמו זה שמילא את החנויות בסוף השבוע האחרון. 
מחוץ לחנויות בבריטניה, השתרכו תורי ענק של מאות אנשים שהגיעו לחנויות במטרה להשיג שעון מקולקציית השעונים החדשה. בעקבות כך, החברה הודיעה על סגירת כלל הסניפים בלונדון, בברמינגהאם, בקארדיף, בגלגזו, בליברפול, במנצ'סטר ובשפילד. "לאור שיקולי בטיחות עבור הלקוחות והעובדים שלנו", מסרו. 
בחלק מהסניפים המרכזיים, לקוחות ישנו במשך מספר ימים על המדרכה הצמודה לחנות בכדי להבטיח את מקומם בתור. בחלק מהמקומות אף נרשמו מהומות בין הלקוחות המבקשים להיכנס לחנות, והחברה נאלצה לקבל את ההחלטה הדרמטית של סגירת סניפי הליבה בעיצומו של יום ההשקה. 
מתברר כי התופעה לא נגמרה ברחובות בריטניה. גם בניו יורק חובבי השעונים עברו זמנית לגור על המדרכות הסמוכות לחנות למשך שבוע ואף יותר. בטוקיו, נצפו תורי ענק של אנשים שעומדים ומחכים להיכנס לחנות, ובשוויץ התורים השתרכו למשך שעות ארוכות. בדובאי לעומת זאת, בוטלה ההשקה לחלוטין בעקבות התקהלות יוצאת דופן של אנשים סביב המקום. 
אז אם שאלתם את עצמכם על מה כל המהומה אז הנה לכם הסבר: הקולקציה החדשה מונה סך הכל 8 דגמים שונים של שעוני כיס, במחיר התחלתי של 335 פאונד. ההשקה כאמור הייתה צריכה לצאת לדרך אתמול (שבת) בבוקר אך בעקבות האירועים היא נדחתה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה