כסף וצרכנות
אושר עד מדהימה את השוק: החלה למכור מכוניות בסניפים במחיר מיוחד
לקוחות שהגיעו לקניות שבועיות נדהמו לגלות רכב משפחתי חדש לחלוטין למכירה בסניף. כדי לרכוש אותו, הצרכנים נדרשים לשלם מקדמה של 1,800 שקלים בלבד בקופה הראשית
התחרות הקשוחה בין רשתות השיווק הגדולות בישראל חצתה מזמן את גבולות רשימת הקניות הקלאסית. המאבק הסיזיפי על כיסו של הצרכן מול ענקיות כמו שופרסל, רמי לוי ויוחננוף, מאלץ את הרשתות להמציא את עצמן מחדש בכל פעם ולהציע מוצרים שבעבר אף אחד לא דמיין לפגוש במעבר של חומרי הניקוי. מי שהחליטה לשבור כעת את כל הכללים ולקחת את המלחמה הזו לקצה התחרותי היא רשת "אושר עד".
בעוד המתחרות הגדולות בשוק מתגוששות על מחירי הקורנפלקס, ההאייפון 17 או המקררים, באושר עד החליטו להטיל פצצה שיווקית ומציגים בסניף לא פחות מאשר רכב משפחתי חדש לחלוטין – קיה ספורטאז' (יד ראשונה, 0 ק"מ) במחיר של 139,990 שקל.
הצרכנים שהגיעו לערוך קניות שבועיות גילו שהליך הרכישה של המכונית מתחיל בצורה הכי פחות קונבנציונלית שיש: תשלום מקדמה של 1,800 שקלים בקופה הראשית של הסופרמרקט.
הצעד האגרסיבי הזה מסמן קפיצת מדרגה דרמטית באסטרטגיית ה"נון-פוד" (מוצרים שאינם מזון) של רשתות המזון. אושר עד מאותתת למתחרותיה שהיא מוכנה לטשטש לחלוטין את הגבולות הצרכניים המסורתיים כדי להביא לקוחות לסניפים ולייצר יתרון תחרותי חסר תקדים.
עוד ב-
המהלך הזה מציב רף חדש ומאתגר במיוחד לשאר השחקניות בענף, שיצטרכו לחשוב היטב כיצד הן מגיבות למהפכה שמוכיחה: העגלה של הסופר כבר מזמן לא מיועדת רק לגבינה ולחם – מהיום אפשר לצאת איתה מהסניף עם רכב חדש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



