כסף וצרכנות

פרטנר מחלקת פרסים בסניפים: כך תשתתפו בפעילות הקיץ

החברה משיקה פעילות קיץ חדשה בחנויות ובדוכנים ברחבי הארץ, במסגרתה לקוחות שיבצעו רכישה יוכלו להשתתף בהגרלה יומית ולזכות בהחזר בגובה סכום הקנייה, בכפוף לתקרת זכייה של 3,500 שקל
סטטיק בקמפיין פרטנר (צילום יחצ)
קבוצת התקשורת פרטנר יוצאת בפעילות קיץ חדשה בחנויות ובדוכני החברה ברחבי הארץ. במסגרת הפעילות, כל לקוח שיבצע רכישה יוכל להשתתף בהגרלה יומית, שבסיומה ייבחר זוכה שיקבל גיפט קארד בגובה מחיר המוצר שרכש.
הפעילות תחל היום ותימשך במשך 10 ימים, במקביל לפתיחת חופשת הקיץ בבתי הספר, תקופה המאופיינת בעלייה בביקושים וברכישות. לפי החברה, בכל יום ייבחר זוכה חדש, כאשר את השוברים ניתן יהיה לממש בחנויות פרטנר, עד לתקרה של 3,500 שקל.
בתחילת השנה הודיעה פרטנר כי היא מתחייבת להשוות את מחירי מכשירי הסלולר למחירי KSP, עבור מכשירים ביבוא רשמי הנמכרים באתר ובסניפי שתי החברות. ההתחייבות חלה על כלל לקוחות הסלולר בישראל, ובנוסף כוללת את האחריות המורחבת של החברה.
פרטנר, המשמשת יבואן רשמי של מכשירי סלולר בישראל, מציינת כי היא מעניקה 3 שנות אחריות ללא תוספת תשלום, מפעילה 27 מעבדות בפריסה ארצית עם טכנאים שעברו הכשרה של אפל וסמסונג, ומציעה תיקונים מהירים במקום, מכשיר חלופי במקרה של תיקון ממושך, משלוח עד בית הלקוח, פריסת תשלומים ושירות לקוחות במגוון ערוצים.
בנוסף מציעה החברה את שירות התיקונים Private Care, הכולל את מסלול "פלטינום" למכשירי דגל. במסגרת המסלול ניתן, בין היתר, תיקון ראשון לשבר במסך ללא תוספת תשלום וללא השתתפות עצמית, לצד תיקון תקלות נוספות ובהן בעיות שמע ורמקול, שקע טעינה, GPS, בלוטוס וגב המכשיר. מנויי השירות זכאים גם להצטרף למועדון הלקוחות Private Care Plus, הכולל הטבות הצטרפות, הטבות יום הולדת, הנחות ומבצעים על מכשירי סלולר ואביזרים.
רוני אוראל גינזבורג, סמנכ"ל החטיבה הקמעונאית בפרטנר, מסר: "חופשת הקיץ היא תקופה בה משפחות רבות נערכות עם פתרונות תקשורת חדשים ואנו רוצים להעניק להן חוויית קנייה שממשיכה גם אחרי הרכישה. מי שרוכש בפרטנר נהנה ממחיר תחרותי, שירות מקצועי, אחריות רחבה – ועכשיו גם מהזדמנות לקבל חזרה את מלוא סכום הרכישה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה