כסף וצרכנות

מנכ"ל ויקטורי אייל רביד מרסק את המחירים ומטלטל שוק: "במחיר וואו"

רשת השיווק משיקה מבצע מיוחד לעונת הקיץ על אחד המוצרים המבוקשים ביותר עבור משפחות ומטיילים, ומציעה אותו במחיר חסר תקדים של החל מ-75 שקלים
ויקטורי (צילום Magma Images)
עונת הקיץ הנוכחית מביאה עמה ביקושי שיא לטיסות, כאשר המוני אזרחים בישראל גודשים את נמלי התעופה השונים בדרכם לחופשות המתוכננות מעבר לים. לצד ההוצאות הרבות והבלתי נמנעות על כרטיסי טיסה, חבילות נופש ומלונות, הנוסעים נדרשים לא פעם לרכוש גם ציוד נלווה רב, כאשר מזוודות הטרולי הקשיחות הפכו בשנים האחרונות למוצר צריכה בסיסי ומבוקש במיוחד בשל חוקי הכבודה הנוקשים של חברות התעופה השונות בארץ ובעולם.
בתקופה זו של השנה, רשתות השיווק הגדולות מנסות למשוך את קהל הצרכנים המקומי באמצעות הצעות מגוונות ומבצעים מיוחדים המותאמים ישירות לצרכים העונתיים של המשפחות והמטיילים.
מנכ"ל רשת המרכולים ויקטורי, אייל רביד, פנה אל קהל העוקבים שלו ברשתות החברתיות והציג פתרון נגיש עבור מי שמחפש לחדש את ציוד הנסיעות האישי שלו לקראת הטיסה מבלי להיגרר להוצאות כספיות כבדות. רביד שיתף תמונה מתוך אחד מסניפי הרשת המציגה ארגזים ומלאי רב של מוצרים, וכתב באופן ישיר לצרכנים: "מתכננים חו"ל ה'טרולי' (מזוודה קשיחה) המושלם מבית Swiss ברשת ויקטורי במחיר וואו 2 יחידות ב 150₪ תהנו".
על פי המידע הרשמי והשילוט הקיים על גבי ארגזי הסחורה ברשת, מדובר במזוודת טרולי קשיחה של המותג Swiss המוצעת בצבע לבן. לקוחות אשר מעוניינים לרכוש מזוודה בודדת אחת בלבד ישלמו עבורה מחיר של 99 שקלים, אולם ההנחה המרכזית והמשמעותית יותר של הרשת מוענקת למי שמחליט לרכוש שתי יחידות, אז המחיר הכולל של העסקה עומד על 150 שקלים בלבד עבור זוג המזוודות יחד.
הצעד המסחרי הזה של הרשת מגיע כאמור בתזמון מדויק, שכן עכשיו זה קיץ והרבה מאוד אנשים טסים ומחפשים דרכים מגוונות להוזיל את עלויות הרכישה מסביב לנסיעה. הפרסום ברשתות החברתיות עורר עניין בקרב הצרכנים, אשר בוחנים מקרוב את האפשרות להצטייד במוצרים הללו ישירות במהלך הקניות השבועיות ברשתות השיווק הגדולות, המרחיבות בשנים האחרונות את היצע המוצרים שלהן מעבר לתחום המזון היבש והטרי אל עולמות הציוד לבית, הטיולים והפנאי.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה