כסף וצרכנות

קסטרו מרסקת את שוק האופנה בישראל: חולצות בכ-16 שקל בלבד

לקראת החזרה ללימודים, רשת האופנה הפופולרית משיקה מהלך אגרסיבי ומציעה חבילת חולצות במחיר מפתיע במיוחד הכולל גם את הדפסת הסמל. אלו כל הפרטים על ההטבה להורים

חנות קסטרו (צילום רפי דלויה)
לקראת החזרה לשנת הלימודים וההיערכות המחודשת של משפחות בישראל לחזרה לבית הספר, רשתות האופנה הגדולות בישראל נאבקות על כיסם של ההורים עם מבצעים שווים עלל חולצות לבית הספר קצרות.
מי שהודיעה על מבצע חדש שכזה היא רשת האופנה הפופולרית קסטרו (CASTRO) שיוצאת במבצע משתלם במיוחד ומציעה: 6 חולצות בית ספר קצרות לילדים ב-100 שקל בלבד, כ-16 שקל לחולצה, כולל הדפסת סמל בית ספר.
דוגמא לחולצות קצרות לבית הספר שנמכרות במבצעים ברשת קסטרו (צילום: עופר רן רוזנבאום)
חולצות בית הספר של CASTRO עשויות מבדים נושמים, רכים ונעימים, עם גזרות המותאמות במיוחד לילדים ומאפשרות נוחות מרבית לאורך יום הלימודים. על פי הרשת, סמל בית הספר מודפס באיכות גבוהה, עמיד לאורך זמן ואינו מתקלף.
דוגמא לחולצות קצרות לבית הספר שנמכרות במבצעים ברשת קסטרו (צילום: עופר רן רוזנבאום)

הקולקציה מציעה פתרון נוח ומשתלם לקראת שנת הלימודים החדשה, ומאפשרת להורים להצטייד מראש בחולצות בית ספר לכל ימות השבוע. את החולצות ניתן להשיג בכל חנויות קסטרו בארץ ובאתר.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה