כסף וצרכנות
בשורה מופלאה להמוני ישראלים: הושקה תוכנית הטבות חדשה
תוכנית חדשה תעניק הטבות בתחומי תרבות, פנאי וצריכה עירונית לתושבות מעל גיל 62 ולתושבים מעל גיל 67 - בעיר הזאת | כל הפרטים בפנים
עיריית רמת גן משיקה את תוכנית "רמת גן+ גולד" – מערך הטבות עירוני חדש המיועד לתושבות ולתושבים הוותיקים בעיר. מטרת התוכנית היא להרחיב את המענים החברתיים, התרבותיים והקהילתיים עבור בני הגיל השלישי, ולסייע בשיפור איכות החיים ובחיזוק ההשתתפות בפעילות העירונית.
במסגרת התוכנית עלתה לאוויר "כיכר ההטבות", הכוללת מגוון הטבות בתחומי התרבות, הפנאי והצריכה המקומית. בין ההטבות המוצעות: הנחה של 300 שקלים בדמי החבר למועדוני הוותיקים העירוניים בפריסה חודשית, הנחה של 300 שקלים בדמי הרישום לחוגים במועדונים העירוניים, שתייה חמה ומאפה ללא תשלום בפודטראקים העירוניים המשתתפים, וכן הנחה של 50% בדמי המנוי לספארי רמת גן.
ההטבות מיועדות לתושבות העיר מעל גיל 62 ולתושבים מעל גיל 67, בתנאי שכתובת מגוריהם ברמת גן מעודכנת בתעודת הזהות. מימוש ההטבות יתבצע באמצעות מערכת שוברים דיגיטלית באפליקציה העירונית.
בעיריית רמת גן מציינים כי מדובר במהלך שנועד לחזק את הקהילה הוותיקה בעיר, להנגיש פעילויות פנאי וחוגים, ולעודד מעורבות חברתית פעילה של תושבי הגיל השלישי במרחב העירוני.
התוכנית החדשה מצטרפת למיזם "רמת גן+" לילדים ולנוער, אשר נועד להקל על משפחות בעיר באמצעות הטבות ושוברים לפעילויות שונות. בעירייה מציינים כי השוברים הגדילו במאות אחוזים את ההשתתפות בחוגים ובפעילויות, וכעת מקווים להשיג השפעה דומה גם בקרב האוכלוסייה הוותיקה.
לתושבות ולתושבים הזקוקים לסיוע בהורדת האפליקציה ובכניסה ל"כיכר ההטבות", העירייה תאפשר קבלת עזרה פיזית בהתקנה במספר ימים ובמיקומים מרכזיים בעיר וכן במרכז השירות. פרטים נוספים יפורסמו בהמשך. בנוסף ניתן לקבל סיוע באמצעות הודעת וואטסאפ למספר 052-4400327.
ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, אמר: "רמת גן+ גולד הוא מהלך עירוני חשוב שמבטא את המחויבות שלנו לתושבות ולתושבים הוותיקים בעיר. אנחנו פועלים כדי להרחיב עבורם את אפשרויות הפנאי, התרבות והקהילה, ולהנגיש חוויית שירות עירונית מתקדמת, נוחה ומשתלמת יותר".
לדבריו, המהלך הוא חלק מתפיסה עירונית רחבה של השקעה בתושבים הוותיקים ומתן שירותים עירוניים מותאמים לאורך זמן. שאמה הכהן הוסיף כי העירייה מקווה שהשוברים החדשים יגדילו גם בקרב האזרחים הוותיקים את ההשתתפות בחוגים ובפעילויות, כפי שקרה במסגרת תוכנית רמת גן+ לילדים ולנוער.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


