כסף וצרכנות
סטייקים ב-19.99? הישראלים חיסלו את החנויות, המבצע נגמר?
המבצע החדש של רשת הסופרמרקטים ויקטורי הציע סטייק אנטריקוט בסכום של 19.99 שקל לק"ג (במקום 99 שקל) עד ה-27.1.2023, אבל כבר עכשיו נגמרה כל הסחורה של הרשת
המבצע נגמר מוקדם מהצפוי? אחרי שקסטרו שברו את שוק הבגדים עם מבצע חסר תקדים שגרם למהומות ענק ובלגן בסניפים ברחבי הארץ, גם ברשת ויקטורי הצליחו לשבור את שוק הבשר. המבצע החדש שלהם מציע סטייק אנטריקוט בסכום של 19.99 שקל לק"ג (במקום 99 שקל).
ברשת יודעים לספר כי: "פשוט לא נשארה סחורה אין ממש על מה לדבר הכל נחטף, הכל נמכר. מנסים להביא עוד מחר אולי, אבל הכל נגמר", השאלה כעת היא האם המבצע יימשך עד תומו המיועד, ב-27.1.2023?
יחד עם זאת, הוסבר בבאנר שפורסם לעיון הלקוחות: "סטייק אנטריקוט ללא עצם, מעובד מופשר, כשרות רבנות/חלק רבנות". ההתנייה לקבלת ההטבה היא בקנייה מעל 200 שקל, שלא כולל מוצרי טבק והפריט שבמבצע, מוגבל ל-4 ק"ג ללקוח, הכשרות בהתאם לסניף.
עוד כתבו בפוסט שעלה לפייסבוק של הרשת: "תאמינו או לא, תשפשפו את העיניים כמה שתרצו.. מבצע מטורף כזה עדיין לא ראיתם! קילו אנטריקוט בלי עצם ב-19.90 שקל בלבד! כדאי למהר כי המבצע בתוקף עד ה-27.1.23 והמלאי מוגבל"
עוד ב-
בתגובות לפוסט של ויקטורי ברשתות החברתיות נכתב: "זה בטוח שזה אנטריקוט?", "למה לא לשים בתמונה אנטריקוט למשל?", "בטח אזל המלאי", "חמתי שואלת אם מדובר על שניות או דקות של פג תוקף", "זה קפוא מעובד בלי קניה 40 לקילו", "מדובר בבשר מופשר, זה אומר שאי אפשר להקפיא שוב. יתאים רק למי שרוצה לאכול קילו אנטריקוט ביומיים הקרובים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.רעל נטוסרטן 01/2023/29הגב לתגובה זו1 0בבשר מעובד יש פוספטים ומלחים שגורמים לסרטן בסטייק זה מרגיש לאכול פלסטיק ובהכנה שלו לא יוצאים נוזלים ודם זה כמו סולייה מפלסטיקסגור
-
2.מושב חיב9ן (ל"ת)אלי אןחיו 01/2023/28הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אצלנו בויקטורי שבזי עלה 29שחאור 01/2023/27הגב לתגובה זו1 0בקניה של200 שח ומעלהסגור



