תרבות ופנאי
השחקנית בת ה-66 מודה בכאב: "חושבים שנולדתי בן"
אניטה פללי התארחה בפודקאסט של כוכב הריאליטי טום באום וסיפרה כי רבים מאמינים שהיא משתייכת לקהילת הלהט"ב: "חשבו שנולדתי בן, כמדומני שעד עכשיו חושבים"
השחקנית, הדוגמנית והזמרת אניטה פללי, מוכרת בין היתר בזכות קולה הגבוה והמראה החיצוני שלה המתאפיין בתסרוקות צבעוניות, באיפור ובביגוד ייחודיים. השחקנית בת ה-66 התארחה בפודקאסט של פליט הריאליטי טום באום, שהתפרסם בתוכנית הטלוויזיה "המירוץ למיליון".
במהלך הפודקאסט "המשחקייה של טום באום", סיפרה השחקנית אניטה פללי כי רבים טועים וחושבים שהיא משתייכת לקהילת הלהט"ב. "חשבו שנולדתי בן. דרך אגב, אני רוצה לעשות איזו כתבה ואני אעשה. אתה יודע למה? כמדומני שעד עכשיו חושבים", אמרה השחקנית הוותיקה לטום באום.
בהמשך דבריה, שיתפה הכוכבת הישראלית בעמדתה בנושא: "אני אגיד לך למה חשבו. פעם אחת הראו לי שמעריצים כתבו; 'קשה לנו להאמין שאניטה נולדה בן אבל יש כאלה שאומרים'. הם צודקים, הם לא אשמים מפני שהם רואים אותי בחברה הזו. הומואים, לסביות – רואים אותי אתכם. אני שנים אתכם".
כזכור, בחג הפורים האחרון הצליח כוכב הריאליטי להפתיע רבים מחבריו לאחר שהחליט להתחפש לשחקנית המפורסמת אניטה פללי. טום באום ביקש להיפגש באותו היום עם השחקנית בת ה-66 בכדי שזו תבחין בתחפושת הייחודית ותתרשם ממנה. על אף שאניטה פללי הבטיחה לו כי היא אכן תבלה עמו ועם חבריו בחג הפורים, השניים לא נפגשו.
"אניטה, למה לא ענית?", שאל באום את פללי. השחקנית הוותיקה מיהרה להציג את גרסתה בעניין ואמרה: "אתה צודק, זו טעות שלי. אותו היום הייתי מאוד חסרת שינה. אני זוכרת שכתבתי לכם; 'בלילה אני אתכם'. הייתי בטוחה שבלילה לפחות ניפגש".
עוד ב-
על אף אותה הבטחה, נרדמה אניטה פללי למשך שמונה שעות: "התעוררתי לקראת אור הבוקר". כוכב הריאליטי סיפר כי התאכזב מכך שאותה פגישה לא יצאה לפועל ואמר: "אני חיכיתי בקוצר רוח לשיחה ממך, אני ישבתי וחיכיתי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.עיתונות במיטבה (ל"ת)אמיליה 08/2025/17הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אניטה פללירות יהל 04/2025/23הגב לתגובה זו0 0אדם צריך לקבל את עצמו כמו שהוא. אין להתבייש במה שאת.סגור



