תרבות ופנאי
מלי לוי ושמעון גרשון חוגגים: זה הבילוי הלילי
רק לפני כחודש בנם של מלי לוי ושמעון גרשון, עכשיו הם כבר חוגגים ובגדול: זה מה שבחרו לעשות באירוע הנוצץ של השנה | צפו
רק לפני כחודש בנם של מלי לוי ושמעון גרשון התגייס לצה"ל, את הרגע המיוחד לוי תיעדה את הרגעים המרגשים בסדרת סטוריז באינסטגרם, ולא הסתירה את הדמעות והרגש הגדול שאפיין את היום המשמעותי למשפחה.
עכשיו הם כבר חוגגים ובגדול, כאשר ביום שני האחרון, הם הגיעו לאירוע הנוצץ של קבוצת "toMix", שחרטה על דגלה יצירת אירועי חוויה חדשניים, חתמה את שנת 2025 באירוע מושקע מלא בהופעות חיות, קולינריה משובחת ואלכוהול. במהלך הערב עלו להופיע בזה אחר זה נטע ברזילי, התקווה 6, מארינה מקסימיליאן, כנסיית השכל וניתנה טעימה מהפקות הבמה של הקבוצה: "VIVO", מופע הריקודים הבינלאומי שמוביל חיים פרשטיין, המחזמר "אנני" וטעימה מ"מיקה שלי", מחזמר בהשתתפות משי קלינשטיין.

הפוגה מ"אנני". צילום: ניר פקין וניר סטולו
.jpeg)
צילום: ניר פקין וניר סטולו

צילום: ניר פקין וניר סטולו
צילום: ניר פקין וניר סטולו
עוד הגיעו לחגוג בכל רגע: טיילור מלכוב, ארקדי דוכין, אילן רוזנפלד, שלומי טאפירו, שיפי אלוני, גיא לואל, גל אמיתי, סנה סוקול, מיקי גבע, ניקי גולדשטיין, מאיר תמם, מולי שולמן, חיים זנאתי, יונתן ריגר, לירון זייד, סיגל גפני, נתן דטנר, גל פופולר, דוד קיגלר, נינה סול, לוטם מדמיוני, טל גרושקא, שרון איילון, איילת פריש, רועי וינברג.
.jpeg)
צילום: ניר פקין וניר סטולו
צילום: ניר פקין וניר סטולו
עוד ב-
עדי בארי. צילום: ניר פקין וניר סטולוהכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



