תרבות ופנאי

מאיה ורטהיימר חושפת: "מעניין לי את הביצה שהציעו לי חצי מיליון"

מאיה ורטהיימר חושפת מה מניע אותה בעבודת הפרסום כמשפיענית. כמו כן, מספרת על הקשר שהתפרק עם מעיין אדם ועל הביקורות הקשות שהיא סופגת 
מערכת ice |  2
מאיה ורטהיימר (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג)
השחקנית, הדוגמנית ומשפיענית הרשת, מאיה ורטהיימר, חושפת פרטים על התנהלותה הכלכלית ועל השליחות שהיא רואה בעבודתה ברשת האינסטגרם, כך היא סיפרה בראיון לאתר "היום" שהתפרסם אתמול (שבת). ורטהיימר שיתפה על האתגר שלה לא לקחת באופן אישי את הביקורות על עבודתה. בראיון היא משתפת כי בארוחות שישי היא נוהגת להקריא את הדברים הכי קשים שכתבו עליה, ביניהם "למה היא נראית כמו גבינה צהובה?", או "למה היא מתחתנת עם שאול יהלום?" 
ורטהיימר שיתפה במהלך הראיון גם על האופן שבו היא מתפרנסת מהאינסטגרם. במהלך הראיון היא שיתפה: "מעניין לי את הביצה שהציעו לי חצי מיליון", זאת עבור מוצרים שהיא לא מאמינה בערך שלהם. מנגד אמרה שהיא תיקח לעיתים הצעות במחיר נמוך יותר, אך כאלו שהיא מאמינה בערכים שהיא מייצגת.   
כמו כן ורטהיימר שיתפה גם בעניין החברות שהתפרקה עם מגישת ערוץ 12, מעיין אדם, וסיפרה בכאב על כך שהן לא בקשר היום, ועל הפגיעה שספגה ממנה. "כן. נפגעתי. זאת האמת", ורטהיימר סיפרה בכאב. 
בשבוע שעבר העלתה משפיענית הרשת ואשתו של סגן ראש עיריית תל אביב, אסף זמיר, סדרת סטוריז מרגשים לרשת החברתית אינסטגרם. בסרטונים היא דיברה בפתיחות על הקשיים שעמם היא ובעלה התמודדו בהגדלת התא המשפחתי. בדבריה, התייחסה השחקנית למסע המפרך שעברה בטרם הביאה לעולם את בנה נח איתן. כמו כן, היא שיתפה על הקושי להגיע ללידה וציינה: "3 שנים של טיפולים, לא שוכחת אף זריקה. שנתיים של הקושי הכי גדול בחיי. גם כשאמרו לי שלא ודווקא כשפנינו לפונדקאית, הגעת". 
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    מה היה עם מעיין אדם?
    מיכל 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מה היה עם מעיין אדם, למה רבו?
    סגור
  • 1.
    ורטהים
    נפתלי 01/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מעניין ספרו על מסעודה מדרות שגידלה 10 ילדים שמשרתים תמדינה
    סגור