תרבות ופנאי
נועם בתן חושף דרמה רפואית: נפצע במהלך החופשה
ימים ספורים אחרי ההישג הגדול על במת האירוויזיון, הזמר האהוב טס לחופשה קצרה באיטליה אך שם הכל הסתבך. הוא שיתף את מעריציו בתמונה מדאיגה וחשף את מצבו הרפואי הנוכחי.
ימים ספורים לאחר הרגע ההיסטורי שנרשם על במת המוזיקה הגדולה באירופה בגמר האירוויזיון, הכוכב הישראלי נועם בתן לא עצר וכבר טס ליעד הבא שלו באירופה. "אני בעוד כמה ימים טס לאיזו חופשה קטנה, כי כמה שאני צריך את זה - אלוהים יודע", סיפר לעוקביו בשבוע שעבר. מאז שוהה בתן ברומא ומשתף את המעריצים בחוויות שהוא צובר.
אך במהלך הלילה (בין רביעי לחמישי), ימים בודדים לתוך החופשה, הזמר האהוב חושף דרמה רפואית. בתן שיתף תמונה שלו ברחובות רומא כשהוא מחזיק קביים וחושף לראשונה כי נפצע. "כן הצלחתי לנקוע את הרגל בחופשה", כתב בסטורי ודאג להרגיע את המעריצים: "אבל לא לדאוג קיבלתי טיפול, והכל בסדר ברוך השם!".

צילום מסך סטורי (צילום: noam_bettan)
בנוסף, הכוכב הישראלי חשף את המהלך הבא שלו בקריירה, רק שבועות לאחר הסולדאאוט שעשה בשעה בודדת. "שבוע הבא חוזרים בכל הכוח להופעות ולהכנות", שיתף בסטורי.
עוד ב-
עבור אלו שרוצים לראות את הזמר הישראלי שייצג את ישראל בכבוד השנה, מכירת כרטיסים נפתחה לשני מופעים נוספים בתאריכים ה-15.8 וה-16.8. מעבר ללהיטים המוכרים, בתן צפוי לחשוף על במת הבארבי שירים מקוריים חדשים שטרם ראו אור, לצד הקאברים והביצועים הבלתי נשכחים שלו מ"הכוכב הבא", שהפכו בעצמם ללהיטים מבוקשים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



