תרבות ופנאי
לא עוצרת: הג'וב החדש של שלי סבריאניקוב נחשף
חשבתם ש-15 דקות התהילה שלה נגמרו? תחשבו שוב, אחרי מעבר המגורים עם עומר, פאנל בטלוויזיה ועכשיו קמפיין קיץ נחשק במיוחד שלי מוכיחה שהיא כאן כדי להישאר
אם חשבתם ש-15 דקות התהילה של יוצאי "האח הגדול" מתפוגגות במהירות, תחשבו מסלול מחדש. שלי סבריאניקוב מוכיחה לכולם שהיא כאן כדי להישאר, ולא מפסיקה לקטוף הישגים בזה אחר זה מאז שיצאה מהבית הכי מפורסם במדינה.
השינוי המשמעותי בחייה של שלי התחיל לא רק על המסך, אלא קודם כל בחיים האישיים. סבריאניקוב ארזה את החפצים, נפרדה מאילת, ועשתה את המעבר הרשמי למרכז הארץ. היעד החדש, דירה משותפת ברעננה יחד עם בן זוגה, עומר. המעבר הזה ללא ספק מתברר כצעד אסטרטגי חכם, שמקל עליה לתמרן בין שלל האודישנים, הצילומים והפרויקטים החדשים שמחכים לה בלב התעשייה.
מאז היציאה מהתוכנית, הקריירה של שלי נמצאת בנסיקה, היא לוקחת חלק כפאנליסטית בתוכנית הליווי של "דה וויס" ברשת 13, "מאחורי הקול", שם היא מביאה את הנוכחות והדעות שלה אל המסך. וקטפה קמפיין נחשק למותג האופנה רייבן (Raven), בנוסף, שלי הצטרפה רשמית לנבחרת הפרזנטורים המובילה של מותג הוודקה הבינלאומי "ואן גוך".
כעת, סבריאניקוב רושמת וי נוסף ויוקרתי במיוחד בקריירה שלה. שלי נבחרה להוביל את קמפיין הקיץ החדש של מותג האיפור והטיפוח המצליח ADAH (אדה לזורגן). הצילומים לקמפיין הקיץ החם צפויים להתחיל ממש בקרוב, והם ללא ספק הולכים להציג את שלי באור הכי זוהר, קיצי ומטופח שיש.
עם מעבר מגורים מבטיח, זוגיות יציבה, נוכחות קבועה על המסך ורצף קמפיינים שלא עוצר, שלי סבריאניקוב לגמרי מסתמנת כאחת ההבטחות הגדולות שיצאו מהריאליטי לאחרונה. אנחנו נמשיך לעקוב.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שלי אמיתית נדירה וכובשתליאת 07/2026/14הגב לתגובה זו0 0מדהימה! עלי והצליחי כי אין ראויה ממך!סגור
-
1.חחחחח חחחח. חחחחח חחחחח (ל"ת)אלון 07/2026/14הגב לתגובה זו0 0סגור



