תרבות ופנאי
אורנה בנאי מתפרקת בשידור חי: "אין לנו הרבה כסף"
אורנה בנאי מוכיחה מידי יום כי משפחה וילדים זה לפני הכל. בנה אמיר משתתף בימים אלו ברוקדים עם כוכבים, וכאמא גאה היא מקפידה להגיע לכל ההופעות שלו על הבמה
השחקן אמיר בנאי חשף לא פעם את מחיר הפרסום ששילם בילדותו. בזמן שהוא מסומן כאחד המתמודדים הבולטים והחזקים ב"רוקדים עם כוכבים" ובדרך להשתתפות בפסטיגל, בנאי מספר בכנות בבריונות שספג בבית הספר בעקבות אמירותיה הציבוריות של אימו, הקומיקאית אורנה בנאי.
כאמור, אמיר בנאי משתתף בימים אלו בעונת הריקודים של "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12. אמו, אורנה מקפידה להגיע להופעותיו השונות על הבמה ומפרגנת לו מכל הלב. בפרק ששודר אמש (ראשון) נרשם גם רגע משפחתי מיוחד. רגע לאחר שאמיר סיים את הריקוד, מנחת התוכנית, לוסי איוב, פנתה לאורנה בנאי כדי לשמוע את דעתה על הביצוע ועל המסע שעובר בנה בתחרות.
"אני לקחתי לתשומת ליבי את מה שחיים פרשטיין אמר לפני שבועיים, שתפקיד חיי זה להיות אמא של אמיר, אז אני מגיעה לפה כמה שיותר", שיתפה בכנות על ההחלטה להגיע שידור אחרי שידור. "זה קצת כמו חוג בשבילי, כי לא הייתי בחוג ריקוד", הוסיפה בהומור האופייני לה.
בנאי המשיכה והרעיפה מחמאות על בנה: "אני מסכימה שהוא הכי מוכשר במשפחת בנאי", הצהירה בגלוי, תוך שהיא חושפת כישרונות לא צפויים שלו. "אתם לא יודעים, אבל הוא גם שיננית. הוא עושה המון דברים. מה שידו נוגעת, הוא טוב", המשיכה. "אבא שלי אמר את זה גם על אביתר, שבאמת יש אנשים שהם מוכשרים בהכל, אמיר הוא כזה. אמיר, כשהוא נהנה ממשהו, אז הוא הולך איתו עד הסוף", הוסיפה והחמיאה לבנה.
"זה התחיל בילדות עם כדורגל, ואז עבר לתיפוף, ואז עבר לגיטרה, ואז עבר לפסנתר, ואז באמת עבר, הוא גם, שוק ההון פתאום, כל מיני דברים", פירטה את מסלול חייו ואת הדברים שהספיק לנגוע בהם בלא הרבה שנות חייו. "אני בונה עליך, מאמי, אין לנו הרבה כסף", צחקה בסוף הדברים וזכתה לקולות תרועה מהקהל.
עוד ב-
כזכור, רגע של חרדה נרשם באולפני נווה אילן בשבוע שעבר. שעות ספורות לפני העלייה לשידור החי של "רוקדים עם כוכבים". אמיר בנאי נפצע במצחו במהלך החזרות הגנרליות האחרונות לתוכנית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



