תרבות ופנאי

אחרי הפרידה והדרמה ברשת: הגרוש של הזמרת המוכרת חוזר לאקסית

אחרי שהתארסו, נפרדו, מחקו תמונות והכחישו משברים - הזוג המסוקר נצפה שוב צמוד בהופעה של איתי לוי בקיסריה. האם הפעם הקאמבק יחזיק מעמד?

זוג בקאמבק (צילום Shutterstock)
רכבת ההרים הזוגית של רום שמיר (32) וים צים (31) מסרבת לעצור: אחרי גל שמועות, דרמות ברשתות והכחשות נמרצות, מתברר כי בני הזוג החליטו לתת צ'אנס נוסף לקשר וחזרו שוב זה לזרועות זו.
הקאמבק, כפי שפורסם לראשונה באתר מאקו, נחשף לאחר שהשניים נצפו מבלים יחד וצמודים מתמיד, בהופעתו של הזמר איתי לוי שהתקיימה השבוע באמפי קיסריה. למעשה, זו ממש לא הפעם הראשונה שמערכת היחסים של השניים חווה טלטלות עזות. כזכור, שמיר כרע ברך והציע נישואים לצים בחודש אפריל האחרון בלוקיישן מדברי - זאת לאחר חצי שנת זוגיות בלבד, ורק כחודשיים וחצי לאחר שגירושיו הרשמיים מהזמרת נסרין קדרי, אם ילדיו, נכנסו לתוקף.
מאז אותה הצעת נישואים, הקשר ידע בעיקר עליות ומורדות. בני הזוג הספיקו להיפרד, לנתק מגע, להסיר עוקב אחד מהשנייה ברשתות החברתיות ואף למחוק את כל התיעודים המשותפים. בהמשך התמונות חזרו במפתיע לפיד, רק כדי להיעלם שוב בגל פרידה נוסף. רק לפני כשבועיים, בשיאו של נתק נוסף, מיהר שמיר להכחיש את השמועות על סוף הקשר - וכעת, עם התיעוד המשותף מקיסריה, נראה כי השניים החליטו באופן סופי שלא מדובר בסוף פסוק.
בזמן ששמיר וצים מנווטים בין משברים וקאמבקים, בצד השני של המשוואה נרשמת יציבות מרשימה. הגרושה המפורסמת קדרי (40) מטפחת מערכת יחסים יציבה ופוטוגנית עם הזמר ויוצא "הכוכב הבא" דיוויד זייטון (30). השניים מתחזקים זוגיות צמודה מאז סוף שנת 2025, ולאחרונה אף עשו צעד משמעותי כשעברו להתגורר יחד תחת קורת גג אחת.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה