תרבות ופנאי

נטע ברזילי: "אתמול הוא נפטר. אני מרוסקת"

זוכת האירוויזיון נטע ברזילי נפרדת בכאב מחברה הטוב מהתיכון, גל ברוק גורפונג, שהלך לעולמו לאחר מאבק בסרטן, ומשתפת בסיפור החיבור המחודש ביניהם ובמילים מרגשות לזכרו

מערכת ice | 
נטע ברזילי (צילום מסך כאן 11)
זוכת האירוויזיון, נטע בריזלי ספדה לחברה הטוב מהתיכון, הרקדן והשחיין גל ברוק גורפונג שהלך לעולמו לאחר מאבק במחלת הסרטן.
"גל ואני למדנו יחד באותה שכבה בתיכון הדרים, הוא היה שחיין חתיך בי״א 2 שהייתה כיתת מחוננים, ואני שהייתי בכיתה אחרת - הרבתי להסתובב איתם כי הרגשתי שייכת למרות שהיה לי ממוצע 60. גל תמיד היה מהפופולרים , אבל מבט אחד בעניים שלו היה מספיק כדי להבין שהוא מכוכב אחר", כתבה בפוסט שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה.
"ברבות השנים גיליתי מהפייסבוק שגל עשה שינוי כיוון אמיץ והחל לשאוף לרקוד בצורה מקצועית. זה בא משום מקום, בדרך כלל רקדנים מתחילים לרקוד במסגרות מהילדות - ולהיכנס למקצוע בלי רקע ובגיל מאוחר זה כמעט בלתי אפשרי. מהלך שכלל המון הרמות גבה - עבר בהצלחה וגל החל לרקוד בלהקות הנחשבות". 
על הקשר עם גל בשנים האחרונות ועל האירוע שהחזיר את הקשר ביניהם: "עשור קדימה - אני חולמת במוחי אחרי הפרידה שריסקה אותי - 7 קליפים על ניסיון הצלה שמצטלמים עמוק במים. ומבינה שאני צריכה שחיין שהוא רקדן.
"היה לי את המספר של גל עוד מהתיכון . ופשוט התקשרתי וידאו. ושום דבר לא הכיו אותי למה שראיתי. בחור קירח - בלי שיער וגבות, מסתכל בי בעיניים החיזריות הטובות שלו וצוחק. 'מה? לא ידעת?'. לא ידעתי איך להגיד לו שזה כבר לא רלוונטי - ופשוט יצא לי 'איפה אתה ?'".
ברזילי סיפרה על מצבו בימים האחרונים: "המצב של גל התדרדר בשבועות האחרונים ואתמול הוא נפטר. אני מרוסקת, אני שולחת תנחומים לכל משפחת גורפונג על אבידת ענק. היתה לי הזכות ליצור לצד הפלא שאתה. גל ברוק גורפונג, תנוח על משכבך בשלום".⁩
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה