דיגיטל וטק

ת'רדס של צוקרברג מתרסקת: מספר המשתמשים נחתך בחצי

בפגישה עם עובדי החברה הודה מארק צוקרברג שכמות המשתמשים ברשת החברתית החדשה של מטא, ת'רדס, ירדה בחצי. הרשת הושקה בתחילת החודש והגיעה לשיא של כמאה מיליון משתמשים פעילים
הרשת החברתית Threads (צילום shutterstock)
שבועות מספר לאחר שמטא השיקה את אפליקציית ת'רדס, המתחרה בטוויטר, מארק צוקרברג מודה שכמות המשתמשים ברשת החברתית ירדה בערך בחצי. לפי רויטרס, צוקרברג הודה באמיתות הנתונים בפגישה עם עובדים, שבה אמר: "אם יש לך יותר מ-100 מיליון נרשמים, אידיאלית זה יהיה מדהים אם כולם או אפילו חצי מהם יישארו. אנחנו עוד לא שם".
למרות הירידה החדה, צוקרברג הוסיף וטען שהוא ציפה לצניחה אחרי התחלה כה חזקה. על כן, בצוות שמפעיל את הרשת החברתית ממשיכים לשפר ולשדרג את השירות בעזרת פיצ'רים חדשים ותיקונים לבאגים לא רצויים, כמו פיד שונה לאנשים שאתה עוקב אחריהם ופיד נוסף של 'פור יו'. יותר מכך, ראש המוצר בצוות של מטא, כריס קוקס, הסביר שהם עובדים כרגע על מספר אלמנטים נוספים שמטרתם להשאיר את המשתמשים פעילים, אך הוא לא חשף מה הם.
הפגישה המדוברת כללה גם התייחסות לפרויקט השאפתני של צוקרברג: מטאוורס. לטענתו הפרויקט לא בדיוק עומד בזמנים, אבל הוא נמצא על המסלול הנכון, ושהוא צופה להשקה רק בעשור הבא.
נזכיר כי השבוע פורסמו דוחות הרבעון השני של מטא, ואלו חשפו כי החברה עקפה את ציפיות המומחים ברווחים שלה וגם בהיקף המשתמשים הפעילים. לאור זאת היא הרחיבה את הציפיות שלה לרבעון הנוכחי.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    בקושי שבוע והפסיקה לעבוד. מלא באגים. מחקתי אותה (ל"ת)
    גג 07/2023/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור