השוק
הרווח זינק ב-85%: מור השקעות מחלקת דיבידנד בעשרות מיליוני שקלים
הרווח הנקי המיוחס לבעלים של חברת האם הסתכם בכ-31.6 מיליון שקלים. היקף הנכסים המנוהלים עלה בכ-10% מתחילת השנה ועמד על כ-154.5 מיליארד שקלים. ההכנסות ממגזר הגמל והפנסיה הסתכמו בכ-149.1 מיליון שקלים
מור השקעות, המתמחה במגוון שירותים ומוצרים פיננסיים, מציגה צמיחה של כ-85% ברווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של חברת האם. החברה פרסמה את התוצאות הכספיות העולות מדו"ח הרבעון הראשון לשנת 2025.
החברה רשמה הכנסות של כ-230.1 מיליון שקלים ברבעון הראשון ועלייה של כ-22% ביחס לתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הנקי המיוחס לבעלים של חברת האם של בית ההשקעות עמד על כ-31.6 מיליון שקלים ברבעון הראשון של שנת 2025 – צמיחה של כ-85% ביחס לתקופה המקבילה אשתקד.
עם פרסום הדו"ח הכספי, עדכנה י.ד. מור השקעות על חלוקת דיבידנד בסך של 26 מיליון שקלים. לצד זאת, צוין כי החברה עמדה במדיניות חלוקת דיבידנד של 80% לשנים 2023 ו-2024. התוצאות הכספיות מצביעות על כך שנרשמה עלייה בהיקף הנכסים המנוהלים. נכון ל-13 במאי 2025, היקף הנכסים המנוהלים עומד על כ-154.5 מיליארד שקלים - צמיחה של כ-10% בנכסים המנוהלים מתחילת שנת 2025.
בתחום הגמל והפנסיה, נכון ל-13 במאי 2025 מנוהלים נכסים בהיקף של כ-94.8 מיליארד שקלים, מתוכם כ-11.8 מיליארד שקלים בקרנות הפנסיה שהיקף הנכסים המנוהלים בהן צמח בכ-23% מתחילת השנה.
הכנסות מגזר הגמל והפנסיה ברבעון הראשון של שנת 2025 עמדו על כ-149.1 מיליון שקלים, עליה של כ-21% ביחס לתקופה המקבילה אשתקד. תוצאות המגזר עמדו ברבעון הראשון של שנת 2025 על כ-29.9 מיליון שקלים – צמיחה של כ-45% לעומת הרבעון המקביל אשתקד כתוצאה מצמיחה מהותית בהיקף הנכסים המנוהלים.
נכון ל-13 במאי 2025, היקף הנכסים המנוהלים בתחום קרנות הנאמנות עמד על כ-49.2 מיליארד שקלים – עליה של כ-11% מתחילת 2025 ושיא נכסים היסטורי. היקף הנכסים המנוהל בקרנות סל ומחקות עמד למועד זה על כ-20.8 מיליארד שקלים.
הכנסות המגזר עמדו ברבעון הראשון של שנת 2025 על כ-66.6 מיליון שקלים, עליה של כ-32% ביחס לתקופה המקבילה אשתקד. תוצאות המגזר עמדו ברבעון הראשון של שנת 2025 על כ-26.2 מיליון שקלים – צמיחה של כ-45% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. השיפור בהכנסות ובתוצאות המגזר נובעים מגידול בהיקף הנכסים הממוצע בתקופה וכן משינוי בתמהיל הנכסים.
בתחום ניהול תיקי ההשקעות, מנהלת החברה נכון ל-13 במאי 2025 נכסים בהיקף של כ-9.2 מיליארד שקלים. ההכנסות בתחום (כולל הכנסות בינמגזריות) עמדו ברבעון הראשון של שנת 2025 על כ-9.7 מיליון שקלים, עלייה של כ-25% לעומת התקופה המקבילה בשנה שעברה.
תוצאות המגזר עמדו ברבעון הראשון של שנת 2025 על כ-1.7 מיליון שקלים – צמיחה של כ-135% לעומת הרבעון המקביל בשנה שעברה. השיפור בהכנסות ובתוצאות המגזר מיוחס להמשך הצמיחה בנכסי הליבה, על בסיס מבנה ההוצאות הקיים והתשתית המשמעותית שנבנתה בשנים האחרונות.
עוד ב-
כזכור, בשבוע שעבר החברה הודיעה על חלוקת דיבידנד בסך של כ-14 מיליון שקלים. על פי תחזית הרווח לשנת 2025 של מור גמל ופנסיה, הרווח השנתי לפני מס בדוחותיה הכספיים צפוי לעמוד על 90 עד 110 מיליון שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



