השוק
משרד הביטחון ברכישת ענק: 570 מיליון שקלים יושקעו
משרד הביטחון בעסקת ענק: נחתם הסכם רכישה עם החברה הישראלית בהיקף של למעלה מ-570 מיליון שקל - זו החברה שתרוויח בגדול
שתי הכרזות תוך יומיים, מעל מיליארד שקלים בחוזים חדשים, ושני לקוחות שונים: צבא ארצות הברית ומשרד הביטחון הישראלי. אלביט מערכות רושמת שבוע שיכול להגיד הרבה על הכיוון של התיק שלכם.
משרד הביטחון ממשיך בהרחבת בסיס הייצור הביטחוני הישראלי ורוכש מחברת 'אלביט מערכות' חימושי אוויר בהיקף של למעלה מ-570 מיליון שקלים.
מנהל הרכש הביטחוני במשרד הביטחון הוציא הזמנה רב שנתית לרכש חימושים אוויריים מתוצרת 'אלביט מערכות', בהיקף של למעלה מ-570 מיליון שקלים. מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אמיר ברעם, חתם על העסקה שתאפשר להרחיב את בסיס הייצור הביטחוני ואת בניין הכוח של צה"ל לטווח הקרוב ולעשור ביטחוני עצים. זאת כחלק מאסטרטגיית משרד הביטחון, שמובילים שר הביטחון ישראל כ"ץ ומנכ"ל המשרד.
שר הביטחון ישראל כ"ץ: "הרחבת בסיס הייצור הביטחוני הישראלי היא אינטרס ביטחוני ולאומי מהמעלה הראשונה. בשנתיים האחרונות של מלחמה ב-7 זירות שונות הוכיחו התעשיות הביטחוניות הישראליות את תרומתן הקריטית לעליונות המבצעית ולהישגי צה"ל - באוויר, בים, ביבשה ובכל זירה. כחלק מהמדיניות שאני מוביל, נמשיך לפעול לפיתוח ולהרחבה של פעילות התעשיות הביטחוניות בישראל, לחיזוק הייצור הכחול-לבן ולהעמקת שיתוף הפעולה עם התעשייה המקומית"
עוד ב-
מנכ״ל משרד הביטחון אלוף (מיל׳) אמיר ברעם: "עסקת חימושי האוויר מצטרפת לשורה של עסקאות בניין כוח רב-שנתיות, שמקודמות בימים אלה באוויר, ביבשה ובמרחבים נוספים. עסקאות אלה יאפשרו חידוש מלאים והצטיידות לשנים קדימה. זאת לצד השקעה בהרחבת בסיס הייצור הביטחוני, שתשפר את מוכנות צה"ל לעשור ביטחוני עצים, תתמוך בהגדלת הייצוא הביטחוני ותחזק את חוסנן הכלכלי של התעשיות הביטחוניות והכלכלה הישראלית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



