השוק

רמי לוי פותח מחר סניף ענק בישראל: המבצע המטורף של הרשת חוזר

סניף הדגל השני של רשת הסטוק יוצא לדרך מחר במיקום חדש, ולרגל האירוע חוזרת ההטבה הבלעדית שמאפשרת לקנות רכב חשמלי בפחות מ-100 אלף שקל בלבד

רמי לוי סטוק (צילום מסך חדשות 13, יהונתן שאול פלאש 90)
אחרי הטירוף הגדול בפתיחת הסניף הראשון של רשת "רמי לוי סטוק" בפרדס חנה כרכור, ואחרי חודשים של ציפיות, הרשת החדשה בבעלותו של איש העסקים רמי לוי פותחת מחר (שני, ה-31.8) באופן רשמי את הסניף השני שלה בישראל, והפעם בעיר רמלה.
כאמור, הסניף החדש ברמלה הוא הסניף השני של רשת רמי לוי סטוק, אחרי סניף הבכורה בפרדס חנה-כרכור שנפתח בפברואר ומשך אליו אלפי לקוחות ביום הפתיחה. הסניף החדש משתרע על כ־3,000 מ"ר, סניף הדגל הגדול ביותר של הרשת עד כה.
בתוך כך, בעלי הרשת, רמי לוי, הגיע היום  לסניף החדש של הרשת שם נערך טקס בו קבע איש העסקים מזוזה, בטקס בהשתתפות מאות רבות של אנשים ובהובלתו של הרב מימון.
 
יחצ
כמו כן, לרגל הפתיחה הרשת מהממת את שוק הרכב ומחזירה את המבצע המיוחד בשיתוף דלהום מוטורס, במסגרתו משפחתית החשמלית BAIC EU5 תחזור להימכר במחיר של 99,999 ש"ח בלבד, בתוספת שובר קנייה בשווי 5,000 ש"ח לסניף הסטוק. המהלך יוגבל ל־50 יחידות, יימשך שבוע אחד בלבד או עד גמר המלאי ויתקיים אך ורק בסניף החדש ברמלה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה