השוק

המוסד "זמן אמיתי" נמכר לאחר 37 שנה, ולאחר הכשרת 160,000 בוגרים

אחרי 36 שנים ו-160 אלף בוגרים, בית הספר לברמנים המוביל בישראל עובר לבעלות "גלובל ווין אנד ספיריט". כל הפרטים על העסקה שצפויה לשנות את תרבות השתייה המקומית
מועדון לילה (צילום Shutterstock)
מהלך ענק בעולם חיי הלילה בישראל: חברת ייבוא האלכוהול הגדולה בארץ, "גלובל ווין אנד ספיריט", הודיעה היום (ראשון) על רכישתו המלאה של "זמן אמיתי" - מוסד הלימודים הוותיק והגדול ביותר בישראל להכשרת ברמנים.
המהלך הדרמטי נועד לייצר חיבור ישיר וחסר תקדים בין מותגי האלכוהול המובילים בעולם לבין הקהל המקצועי שמוזג אותם בפועל, תוך ניסיון להגדיר מחדש את חוויית הצריכה בישראל וליצור קהילה חזקה סביב ברים ומסעדות.
מאז שהוקם בשנת 1989, "זמן אמיתי" הפך להרבה יותר מבית ספר, הוא מיצב את עצמו כפס הייצור המרכזי של תעשיית חיי הלילה הישראלית. עם למעלה מ-160,000 בוגרים שהשתלבו בתעשיית האירוח בארץ ובעולם, וארבעה מרכזי פעילות שוקקים בתל אביב, הרצליה, חיפה ובאר שבע, המוסד הפך לתחנת חובה, במיוחד עבור צעירים ומשוחררי צה"ל.
העסקה הנוכחית כוללת בעלות מלאה על כלל נכסי החברה, המותג, מרכזי ההכשרה וצוות ההדרכה, ותאפשר להרחיב את מסלולי היין, הקפה והקוקטיילים גם לקהל הפרטי ולחברות.
"זמן אמיתי הוקם לעיצוב תרבות השתייה בארץ, ואני רואה בזה ציונות שלב ד'", הצהיר מנכ"ל המוסד יואב סוכרי במונחים יוצאי דופן. "אנחנו נותנים למשוחררי צה"ל את המקום הראשון שבו הם יכולים להתחיל את חייהם, שנייה לפני שיוצאים לעולם הגדול - מבחינתנו אנו הקפיצה שלהם לאזרחות". עליזה דיינים אלטרס, סמנכ"לית השיווק של הרוכשת, הוסיפה כי צירוף בית הספר יאפשר לחברה "להטביע חותם חדשני ויצירתי, וליצור תרבות שתייה איכותית, מקצועית ואחראית בישראל".
כזכור, "גלובל ויין אנד ספיריט", המשמשת כחברת בת של תאגיד פאליק הבינלאומי, היא מהשחקניות העוצמתיות ביותר בשוק המשקאות המקומי. החברה מחזיקה בהסכמי הפצה ארוכי טווח עם תאגידי ענק גלובליים, בהם Moet-Hennessy ,Brown-Forman ו-William Grant & Sons.
הפורטפוליו שלה חולש על הברים בישראל וכולל מותגי פרימיום כמו ג'ק דניאלס, פינלנדיה, גלנפידיך, גלנמורנג'י, מאנקי שולדר, הנדריקס, טקילה סינקורו, וודקה בלוודיר והשמפניות היוקרתיות דום פריניון ו-Moet et Chandon, לצד ייצוג יקבים מובילים כמו דלתון ותיתורה. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה