השוק

רשת הסופרמרקטים פתחה סניף חדש בישראל וחשפה: בדרך להנפקה בבורסה

אחרי שהשלימה מהלך שדרוג ענק בסניף המרכזי שלה בהשקעה של מיליוני שקלים, רשת קינג סטור חושפת קונספט חדש ומפתיע ומסמנת את היעד הבא שלה בתל אביב

מג'די כתאני מנכ"ל רשת קינג סטור (צילום יח"צ קינג סטור)
רשת הסופרמרקטים קינג סטור הודיעה היום (שני) על השלמת מהלך רחב היקף לחידוש ולשדרוג הסניף הוותיק, החשוב והמרכזי שלה באזור התעשייה לב הארץ בראש העין, בהשקעה של 10  מיליון ש"ח, והפיכתו לסניף הדגל של הרשת בישראל. כמו כן, הודיעה הרשת כי היא מתכננת להנפיק עצמה בקרוב בבורסה לניירות ערך בתל אביב.
במסגרת המהלך חושפת קינג סטור לראשונה את הקונספט החדש של הרשת, שילווה את הסניפים החדשים שתפתח במהלך השנתיים הקרובות. הסניף מביא ללב הארץ את הבידול המזוהה עם הרשת שצמחה בגליל - מגוון המוצרים והטעמים האותנטיים מהחברה הערבית ומהמזרח התיכון - ומשלב אותו עם חדשנות וחוויית קנייה מתקדמת
הסניף, המשתרע על פני כ-6,500  מ"ר, עבר שדרוג מקיף ומציג לראשונה את הקונספט החדש של קינג סטור, הכולל עיצוב חדשני וחוויית קנייה מתקדמת, נוחה ונגישה, לצד תמהיל רחב של מוצרי מזון ומוצרים לבית ובמחירים תחרותיים. הקונספט החדש מהווה חלק ממהלך אסטרטגי רחב היקף של הרשת, הכולל השקעה של מיליוני שקלים בהתחדשות ובהתרחבות, במטרה להוביל חדשנות וחוויית קנייה מתקדמת בשוק הסופרמרקטים בישראל.
במרכז הקונספט עומד הבידול המזוהה עם קינג סטור: לצד המותגים והמוצרים המוכרים שניתן למצוא ברשתות השיווק הגדולות, מציע הסניף מגוון רחב של מוצרים אותנטיים מהמטבח הערבי ומהמזרח התיכון, בהם מוצרי מחלבות מהגליל, עוגות ומאפים של מאפיות מוכרות, תבלינים ייחודיים, מעדנים ומוצרים מקומיים. כך, סניף הדגל של קינג סטור מחבר תחת קורת גג אחת בין סל הקניות הישראלי המוכר לבין הטעמים, המוצרים והמסורת הקולינרית של המזרח התיכון, לצד עיצוב חדשני וחוויית קנייה המבטאים את הכיוון החדש של הרשת.
מג'די כתאני, מנכ"ל רשת קינג סטור: "סניף הדגל בראש העין הוא אחד הסניפים המרכזיים והחשובים של קינג סטור, ולכן היה לנו חשוב להשקיע בו ולבנות מחדש את חוויית הקנייה. השקנו  סניף שמחבר בין כל מה שהלקוחות מחפשים בסופרמרקט גדול - מגוון, נוחות, מחירים והמותגים המוכרים, יחד עם  היתרון הייחודי שלנו: מוצרים, טעמים ומותגים מהמטבח הערבי ומהמזרח התיכון. חשוב לנו שהלקוחות ירגישו שהם יכולים למצוא אצלנו את הטוב משני העולמות – כל מה שהם צריכים לקנייה השבועית ולבית, במפגש עם מוצרים חדשים, טעמים ותרבויות".
במהלך 2026 פתחה קינג סטור שני סניפים נוספים, בטייבה ובמרכז SEVEN צפונית לאזור התעסוקה עידן הנגב, והיא ממשיכה לבחון הזדמנויות נוספות להרחבת פעילותה ולחיזוק נוכחותה בשוק הקמעונאות הישראלי, תוך הבאת הייחוד שמלווה אותה מאז צמיחתה בגליל - מוצרים וטעמים אותנטיים מהחברה הערבית ומהמזרח התיכון - לקהלים נוספים ברחבי הארץ, לצד חדשנות וחוויית קנייה מתקדמת.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה