רכילות עסקית

הראל ויזל תוקף: "זה אחד הטמטומים הכי גדולים"

מנכ"ל פוקס, שסיכם שנה מוצלחת במיוחד עם צמיחה בהכנסות, משתף בתובנה מפתיעה על המניעים שמאחורי עסקיו, ותוקף בחריפות "זה אחד הטמטומים הכי גדולים"
מערכת ice |  1
הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, shutterstock)
הראל ויזל, איש עסקים ומנכ"ל קבוצת פוקס-ויזל, חגג שנה מוצלחת במיוחד לאחר שרשתות האופנה טרמינל איקס וריטיילורס שבבעלותו סיכמו את שנת 2025 כשהן רושמות צמיחה בהכנסות והאצה אסטרטגיית. בראיון חדש של ויזל, חושף איש העסקים את הסוד שלו בעסקים, ואת התפיסה שלו לגבי המציאות הכלכלית בצל המלחמה.
בפודקאסט חדש של "בסלון של יסמין" שבו התארח הראל ויזל אמש (שני), חשף איש העסקים את תפיסתו הכלכלית והפוליטית, ואמר: "אני אגיד לך דברים שיפתיעו אותך, ואולי חלק מהחברים שלי יצחקו עליי. אני חושב שביבי נתניהו, ראש ממשלת ישראל, צריך להרוויח חצי מיליון דולר בחודש".
ויזל הרחיב בנוגע להחלטה לתת לבעלי משכנתאות הקלה במשכנתא בעקבות המצב, ומסביר מדוע המהלך לא נבון לדעתו: "זה אחד הטמטומים הכי גדולים. מי קונה, מי יש משכנתא, מי שיש לו חצי מיליון או מיליון שקל לקנות דירה. מי מתחתיו בשרשרת? מי שאין לו סיכוי לקנות דירה. הוא שוכר דירה, ב-3,000 שקל. צריכים לעזור לו לפני זה שקנה את המשכנתא. למה? אני אומר כזה דבר".
מנכ"ל פוקס ממשיך בדבריו, ומסביר: "זה שכבר קנה דירה, הרבה יותר טוב לו בחיים מזה שאין לו סיכוי לקנות דירה. למה את ה-300 שקל אתה לא נותן לזה מתחתיו בשרשרת שאין לו בחיים סיכוי לקנות דירה? מגיע לו לפני זה שלקח את המשכנתא, שאולי ההורים שלו נתנו לו מיליון שקל והוא לקח עוד מיליון שקל משכנתא".
 
הראל ויזל בפודקאסט "בסלון של יסמין", צילום מסך מתוך ספוטיפיי
הראל ויזל לא משתף את הצופים באחד הסודות שלו להצלחה: "בעסקים שלי יש לי סוד, בינינו - אני רוצה להרוויח כסף. כמו שאומר אסי כהן במשפט הכי יפה שהוא אומר, הבדיחה הכי טובה: "אני אצלי הכל מהלב. אני עושה הכל מהלב, אבל הלב שלי רוצה כסף".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אחד הנוכלים הגדולים
    שובני 04/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא רק שעושה מאות מיליונים בעסקיו, לא די שהוציא מאות מיליונים מהמדינה, אלא גם ממשיך לבכות ולהתלונן. כפיות טובה, זו המכה הכי גדולה.
    סגור