רכילות עסקית
ערן זהבי אימפריה כלכלית: זה המהלך החדש שהושק
אחרי שפרש מכדורגל ורכש דירות במיליונים, כוכב הנבחרת לשעבר העביר הילוך בעסקים והקים מתחם חדש בבעלותו, כעת, הוא משיק את ליגה חדשה. זהבי: "התאהבתי בפאדל ומנסה לקחת אותו צעד אחד קדימה. הכדורגל תמיד בלב, אבל כרגע אני בדברים אחרים"
ערן זהבי ממשיך לבסס את דרכו החדשה מחוץ למגרשי הכדורגל ומסמן את היעד הבא בעולם העסקים והספורט. כוכב מכבי תל אביב ונבחרת ישראל לשעבר משיק יוזמה ספורטיבית חדשה - ליגת פאדל ארצית שתקרא "EZ7 Padel Tour", לצד מתחם פאדל חדש בבעלותו. הטורניר צפוי לנדוד בין מגרשים שונים ברחבי הארץ ולרכז סביבו את קהילת הענף הולכת וגדלה בישראל.
באירוע השקה מיוחד שנערך במתחם החדש, שיתף זהבי בתחושותיו לגבי הצעד החדש: "הכדורגל תמיד בלב, אבל כרגע אני בדברים אחרים". זהבי הוסיף כי "התאהבתי בפאדל ומנסה לקחת אותו צעד אחד קדימה".
לצד העיסוק החדש בענף, הוא הודה בראיון לוואלה כי הגעגועים לדשא עדיין קיימים: "ברור שאני מתגעגע לדשא. אנחנו במצבנו לא צריכים לחשוב מה אין לנו כרגע. צריכים להגיד תודה על מה שהיה לנו וממשיכים קדימה - העולם שייך לצעירים".
עוד ב-
מהלך הפאדל החדש מגיע כחלק מהרחבת הפעילות העסקית הענפה של זהבי, חודשים ספורים בלבד לאחר שפרש רשמית מכדורגל. על פי ניתוח הון שפורסם ב"ישראל היום", שווי נכסיו וחשבון הבנק של זהבי מוערכים בכ-250 מיליון שקלים - נתון המבטיח לו את התואר הכדורגלן הישראלי המרוויח בכל הזמנים. לצד הליגה החדשה, זהבי מחזיק בעסקי נדל"ן בישראל ובדובאי, ורק לאחרונה רכש שתי דירות יוקרה ביהוד-מונוסון בהיקף של כ-11 מיליון שקלים, לצד ג'וב חדש כפרזנטור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



