רכילות עסקית
יובל רפאל מקבלת ג'וב חדש ויוקרתי: תרוויח מאות אלפי שקלים
הזמרת המפורסמת שייצגה את ישראל באירוויזון בשנה שעברה, נבחרה לפרזנטורית של ענקית המזון קארפור בסכום של מאות אלפי שקלים
יובל רפאל, נציגת ישראל לאירוויזיון 2025, נבחרה לפרזנטורית של רשת הקמעונאות "קרפור" בשווי של מאות אלפי שקלים.
ע"פ הדיווח של גיל משעלי במאקו, שלוש שנים וחצי לאחר שהשיקה את פעילותה בישראל, רשת המזון הצרפתית בוחרת ברפאל להובלת מהלך הפרסום הבא שלה. הקמפיין, שיופק על ידי משרד הפרסום LEAD, צפוי לעלות בקרוב בטלוויזיה ובדיגיטל. על פי ההערכות, השתתפותה של הזמרת תניב לה שכר של מאות אלפי שקלים - פרטים שאושרו על ידי סוכנות "יולי" המייצגת אותה.
הבחירה ביובל רפאל מסמנת עליית מדרגה באסטרטגיית הפרסום של קרפור בישראל. כזכור, בשנה האחרונה זכתה הרשת לתמיכה כשאימצה את "הסל של המדינה", כאשר משרד הכלכלה השקיע כ-25 מיליון שקל בקמפיין שיווקי מטעמו לעידוד התחרות ברשת. במסגרת הקמפיין הממשלתי שולמו לאלי יצפאן כ-238 אלף שקל כפרזנטור. כעת, קרפור עוברת מפרסום ממשלתי-תחרותי להשקעה מותגית עצמאית, ומשלמת מאות אלפי שקלים לזמרת הצעירה כדי לשנות את השפה התקשורתית ולפנות לקהל צעיר ורחב יותר"
יובל רפאל היא זמרת-יוצרת ישראלית ושורדת פסטיבל "נובה", שבו ניצלה לאחר שהסתתרה במיגונית באזור רעים במהלך אירועי ה-7 באוקטובר. לאחר תקופת שיקום נפשי, פרצה לתודעה הציבורית כשזכתה בתוכנית "הכוכב הבא" וייצגה את ישראל באירוויזיון. לאחרונה שיתפה רפאל בפוסט מרגש שכתבה מאתר האסון ברעים לציון 3 שנים לאסון בפסטיבל הנובה:
"אני חוזרת לאותו המקום בו נולדתי מחדש, ובאותה נשימה האדמה הזו עדיין מדממת", כתבה. היא שיתפה בדיסוננס הכואב שליווה אותה ובתהליך השיקום הנפשי הממושך: "הכרתם אותי בשלב שהצליח להגיע רק אחרי שנה וחצי של הפסקה מלאה מהחיים. כדי להגשים חלומות, צריך קודם להיות אחד עם הנפש".
רפאל תיארה את הצעדים הקטנים בדרך להחלמה, והדגישה כי במשך תקופה ארוכה מטרתה היחידה הייתה לקום בבוקר ולצחצח שיניים. "מאז 7 באוקטובר כולנו נולדנו מחדש, ממש כמו תינוק שלומד הכל בפעם הראשונה", הוסיפה. "למדתי שלא חייבים להיות חזקים כל הזמן. תודה על העם הזה שהראה לי הישרדות ואיך קמים מתוך השבר".
עוד ב-
עבור רפאל, מדובר בקפיצת מדרגה נוספת בקריירה ובמינוף עסקי מרשים של הנכס המותגי שרכשה בעקבות השתתפותה באירוויזיון. מהבמות הגדולות באירופה ועד למדפי הסופרמרקט, רפאל מוכיחה שהיא לא רק כוכבת עולה במוזיקה הישראלית, אלא גם פרזנטורית מבוקשת בעלת כוח משיכה מסחרי רב. כעת נותר להמתין לעליית הפרסומת למסכים ולראות כיצד יגיב הקהל הישראלי לחיבור החדש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בהצלחה ליובל (ל"ת)דן 10/2026/22הגב לתגובה זו0 0סגור



