רכילות עסקית
עמוס לוזון רוקד ביוון: מי הצטרף לחגיגה של יזם הנדל"ן?
יזם הנדל"ן טס ליוון ברגע האחרון כדי לבלות עם בת זוגתו ובתו, עם חבורה שכוללת גם את עומר אדם, יעל שלביה ונטע אלחמיסטר
יזם הנדל"ן עמוס לוזון התפנק בחופשה ביוון, כאשר טס לבתו - אור לוזון - שכבר נכחה שם - יחד עם בת זוגתו המפיקה אירית רחמים, היישר אל חבורת הצעירים שכוללת גם את הזמר הפופולארי עומר אדם ובת זוגתו יעל שלביה, והדוגמנית נטע אלחמיסטר.
עומר אדם, כזכור, טס ליוון אחרי הסערה הגדולה שעורר בעקבות קיצור ההופעה בפארק הירקון למורת רוחם של המעריצים המאוכזבים, וההודעה על פיצוי לצופים שהגיעו בדמות כרטיסים חינם לשלוש הופעות חדשות שיעשה בזאפה לייב פארק בראשון לציון.
לוזון ידוע באורח חיים הראוותני ומסיבות הענק אותן הוא מארח בביתו, והפעם בילתה החבורה בשלל מסעדות יוקרה ואטרקציות במהלך החופשה. בין היתר לא וויתרה החבורה גם על מסיבות, ויזם הנדל"ן הראה שוב את ביצועיו בריקוד ספונטני.
עומר אדם עצמו מיודד עם משפחת לוזון, ואור עצמה הינה הסטייליסטית שלו - ורק ביום העצמאות האחרון היה אורח הכבוד בבית המשפחה והעניק להם הופעה פרטית. הווילה היוקרתית בארסוף קושטה בלבן וכללה רשימה של אורחים בכירים מעולם העסקים והברנז'ה. אור לוזון עצמה קיבלה ביום הולדתה האחרון מהזמר מתנה יוקרתית: תיק מדגם Double Knot בעלות של אלפי שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


