אוכל

שטראוס נלחמת בשוקולד דובאי: זה הלהיט החדש שתעלה למדפים

שטראוס משיקה שוקולד עלית בסגנון דובאי ומצטרפת לטרנד העולמי. שוקולד חלב עם קרם בטעם פיסטוק ושערות קדאיף בעוד כחודש על המדף
מערכת ice | 
שטראוס (צילום פלאש 90/ דוד כהן, יונתן זינדל)
עלית, מותג השוקולד של שטראוס, במהדורה מיוחדת של שוקולד חלב בסגנון דובאי. טבלת השוקולד החדשה,  שוקולד חלב עם קרם בטעם פיסטוק ושערות קדאיף, מהווה פרשנות ישראלית מקומית לטרנד עולמי, הנותנת מענה למגמה הצומחת בעולם השוקולד הבינלאומי בצורה נגישה לכל בית בישראל.
שוקולד דובאי הוא מגמה קולינרית, שהחלה כקינוח צבעוני במזרח התיכון, הפכה לתופעה גלובלית של חוויה סנסורית המשלבת שוקולד עשיר, מרקמים משתנים ועיצוב אקזוטי, עם טעמים על הגבול שבין מתוק למלוח. הטרנד לראשונה מופיע בכשרות בד"ץ העדה החרדית מה שנותן לו מקום בכל ארון ממתקים בבית בישראל.

השוקולד החדש יושק בעיצוב גרפי ייחודי בהשראת אסתטיקה אוריינטאלית. – הטבלה החגיגית תושק בשלוש עטיפות צבעוניות שונות לבחירת הצרכנים, שפעמים רבות מוענקת כמתנה מתוקה כשהטעם זהה; בגווני ירוק, כחול וארגמן, שמייצרים יחד נראות חדשה, עשירה וחגיגית על המדף.
מאיה שניידר, מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים של שטראוס: "שוקולד דובאי הוא כבר מזמן לא טרנד, אלא קטגוריה בפני עצמה. השילוב של הקרם הנימוח והעשיר עם הקראנצ' של הקדאיף עטופים בשוקולד מפנק, יוצרים חוויה סנסורית מרגשת ומיוחדת לצרכנים בכל העולם. כעת, אנחנו שמחים להביא לצרכן הישראלי את השוקולד הכי ישראלי שמלווה את פסקול חיינו מאז ולתמיד, גם בסגנון דובאי. במקביל לשמירה על תותמת הטעם של השוקולד שלנו דרך כל המותגים והמוצרים האהובים שגדלנו עליהם, עלינו להמשיך לחדש ולרגש ולתת מענה לטרנדים עולמיים עם התאמה לשוק הישראלי – בטעם, במרקם, בכשרות ובאריזה"
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה