אוכל
מאור ברוכמן בבולונז משגע לסופ"ש, מה זה אומר? | מה בתפריט
כוכבת "האח הגדול" מאור ברוכמן כבשה את כולנו בסערה שנויה במחלוקת, בשל הנוכחות הדומיננטית שלה בתוכנית הריאליטי האהובה, ומאז לא מפסיקה לרדת מהכותרות, לקטוף קמפיין והעוקבים רק ממשיכים לעלות. כעת היא מתארחת גם ב"מה בתפריט?" עם מנת בולונז משגעת!
תוכנית הריאליטי "האח הגדול" שכבשה את מדינת ישראל בעונתה הנוכחית, הצליחה לאתר לאורך השנים כוכבות מדינה, ואחת האייקוניות שיצאו ממנה אי פעם זו מאור ברוכמן. מעבר לכך שבבית הייתה נחשבת לדמות שנויה במחלוקת, כך גם הציבור הישראלי, כאשר הגיש נגדה מאות תלונות לרשות השניה על מנת שבהפקת התוכנית, יעירו לברוכמן על התנהגותה.
היום (שישי) כמדי ימי שישי, הסלבס במדינה יתארחו ויספרו לכולנו על המתכון שהם אוהבים לבשל לסופ"ש. וזה מתכון הבולונז של ברוכמן ב"מה בתפריט?".
מצרכים: 5 בצלים גדולים קצוצים דק, 4 גזרים קצוצים דק, 2 ק”ג בשר בקר טחון (אפשר מיקס עם טלה), 3-4 פלפלי צ׳ילי אדומים קצוצים, 10 שיני שום פרוסות דק, כף שטוחה מלחחצי כף שטוחה פלפל שחור גרוס, כפית אגוז מוסקט טחון, שפורפרת קטשופ ״מוטי״, 3 כפות דבש, 30 עגבניות שרי תמר מתוקות חתוכות לשמיניות, 2 כוסות יין אדום, שמן זית.
אופן ההכנה: מקרמלים את הבצלים הקצוצים בהרבה שמן זית עד הזהבה. לאחר מכן, מוסיפים את הגזרים הקצוצים וממשיכים לקרמל. ואז מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים על אש גבוהה, באמצע הדרך להשחמה מוסיפים את פלפלי הצ׳ילי והשום הפרוס, מערבבים היטב. ממש לפני שהבשר כולו משחים מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים כשתי דקות. מוסיפים את הקטשופ והדבש, מערבבים עוד כשתי דקות.
מוסיפים את עגבניות השרי החתוכות, מערבבים עוד כמה דקות. מוסיפים את היין האדום, מבשלים כ־10 דקות על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה וחצי. חשוב לערבב מדי פעם כדי לוודא שהתבשיל לא נשרף בתחתית.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.לא רוצים שום מתכונים מהאישה הרעהרון 08/2025/23הגב לתגובה זו0 0והחולה הזאת,קוקו עם קבלות..סגור
-
1.הקאתי בפה ממנה (ל"ת)איףףף 08/2025/22הגב לתגובה זו0 0סגור



