אוכל
מושיק רוט וישראל אהרוני יגיעו: פסטיבל האוכל חוזר לבאר שבע
פסטיבל אוקטוברפסט BIG EAST יתקיים זו השנה השנייה במתחם BIG בבאר שבע. כ-20 אלף מבקרים צפויים כאשר בין המשתתפים בפסטיבל יהיו השף ישראל אהרוני, שיגיע עם פודטראק העוף שלו וגם השף מושיק רוט
פסטיבל אוקטוברפסט BIG EAST חוזר לבאר שבע, ויתקיים בין 21 ל-23 באוקטובר 2026 במתחם BIG EAST בעיר. הפסטיבל שחוזר בשנה שנייה, ביוזמת קבוצת BIG ובשיתוף קהילת "אוכלים בבאר שבע והסביבה", צפוי למשוך כ-20 אלף מבקרים במהלך שלושת ימי הפעילות, עם שילוב של בירות מהארץ ומהעולם, עשרות דוכני אוכל והופעות חיות.
במסגרת האירוע יוכלו המבקרים ליהנות מכ-25 סוגי בירה, לצד מגוון רחב של מנות ממסעדות ומעסקי אוכל מהדרום. בין המשתתפים בפסטיבל יהיו השף ישראל אהרוני, שיגיע עם פודטראק העוף שלו, והשף מושיק רוט, שייקח חלק באירוע עם מותג האוכל FRANKCO.

פסטיבל אוקטוברפסט BIG EAST, צילום: עידו אסלן
תפריט הפסטיבל יכלול בשרים מעושנים, מנות דגים, פסטה, מנות מסורתיות, פוקי וקינוחים. המחירים למנות יעמדו על 30, 40 או 50 שקלים, בהתאם למנה שתיבחר. לצד מתחמי האוכל והשתייה, יתקיימו לאורך שלושת ימי הפסטיבל הופעות מוזיקה חיה ותקלוטים של די-ג'ייז.
התוכנית המוזיקלית תיפתח ביום רביעי, 21 באוקטובר, עם הופעות של אקרופוליס, KALISPERA ו-DOOST. ביום חמישי, 22 באוקטובר, יעלה מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, ואילו ביום שישי, 23 באוקטובר, תופיע להקת השמחות. לאורך הפסטיבל יתקיימו גם מסיבות ותקלוטים, וביום רביעי צפוי השף ישראל אהרוני לעלות לעמדת הדי-ג'יי.

פסטיבל אוקטוברפסט BIG EAST, צילום: עידו אסלן
לצד הבילוי הקולינרי והמוזיקלי, הפסטיבל יכלול גם מתחם הנצחה מיוחד לזכר חללי מלחמת חרבות ברזל ולהוקרת משרתי המילואים. במסגרת המתחם יוצגו כמה יוזמות הנצחה, בהן "בירה תומר", שנוצרה לזכרו של תומר, בנו של עזרא נגר.
יוזמה נוספת שתוצג היא מיזם הבירה של "המעברה", המשלב מארזי בירה עם גלויות ותוויות הנצחה לזכר חללי המלחמה. כמו כן, יוצג קוקטייל מיוחד לזכרו של בן שמעוני ז"ל, במסגרת מיזם שהקימו בני משפחתו להנצחתו.
עוד ב-
הפסטיבל יתקיים במתחם BIG EAST בבאר שבע, והכניסה אליו תותר לבני 18 ומעלה בלבד. מחיר הכרטיס יעמוד על 25 שקלים. האירוע יפעל ביום רביעי וביום חמישי, 21 ו-22 באוקטובר, בין השעות 17:00 ל-23:00. ביום שישי, 23 באוקטובר, יתקיים הפסטיבל בין השעות 11:00 ל-16:00.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



