בריאות

אבל בעולם התרבות: בעלה של הזמרת המפורסמת מת בגיל 82

קארל דין שהיה נשוי לזמרת האייקונית דולי פרטון הלך לעולמו. היא ספדה לו: ''מילים לא יכולות לתאר את האהבה שחלקנו למעלה מ-60 שנה. תודה על תפילותיכם ותנחומיכם''

מערכת ice | 
דולי פרטון (צילום shutterstock)
קארל דין, בעלה הפרטי והשקט של אייקון מוזיקת הקאנטרי דולי פארטון, נפטר ביום שני בגיל 82 בנאשוויל, טנסי. הזוג חלק יחד כמעט 60 שנות נישואין, כאשר פארטון שיתפה במדיה החברתית.
בין היתר היא ספדה לבעלה שהתרחק ברוב ימיו מאור הזרקורים: "קארל ואני בילינו שנים נפלאות יחד. מילים לא יכולות לתאר את האהבה שחלקנו למעלה מ-60 שנה. תודה על תפילותיכם ותנחומיכם."

סיפור היכרותם של בני הזוג החל באופן מקרי מחוץ למכבסה ביום הראשון שבו הגיעה פארטון לנאשוויל כזמרת שאפתנית בת 18. פארטון, כיום בת 79, נזכרה בפגישתם הראשונה וציינה שהיא הופתעה מכך שדין הסתכל בפניה בזמן שדיבר איתה, והתעניין באמת ובתמים בה ובסיפור חייה. שנתיים לאחר מכן, ב-30 במאי 1966, התחתן הזוג בטקס פרטי ברינגולד, ג'ורג'יה.
לאורך כל שנות נישואיהם, דין נשאר הרחק מאור הזרקורים והתמקד בעסק הסלילה שלו בנאשוויל. למרות שנמנע מהתקשורת, דין המשיך להשפיע על יצירתה של פארטון, ובאופן בולט היווה השראה ללהיט המפורסם שלה "ג'ולין". פארטון סיפרה לתקשורת האמריקאית ב-2008 כי השיר נכתב על פקידת בנק שפיתחה חיבה לבעלה, והפך לבדיחה פנימית ביניהם.
מערכת היחסים החשאית בין פארטון ודין הובילה לשמועות שהוא כלל אינו קיים. "אנשים רבים אומרים שאין קארל דין, שהוא רק מישהו שהמצאתי כדי להרחיק ממני אנשים אחרים," התבדחה פארטון בראיון לסוכנות הידיעות אסושייטד פרס ב-1984. לזוג לא היו ילדים משותפים, ודין הותיר אחריו את אחיו, סנדרה ודוני, כפי שנמסר בהודעתה של פארטון.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה