חדשות

שקד: "לא אשב עם אבתיסאם מראענה בממשלה"

הפסילות הפוליטיות הגיעו לימינה, איילת שקד מצהירה בראיון שלא תשב עם מספר 7 במפלגת העבודה אבתיסאם מראענה, תוקפת את הליכוד על הקשר עם מנסור עבאס והרשות הפלסטינית ומציגה את התוכנית הכלכלית של המפלגה 

מערכת ice |  4
אבתיסאם שקד (צילום אבשלום ששוני פלאש 90)
בין שלל הראיונות של ראש מפלגת ימינה נפתלי בנט בהם הוא מצהיר שהוא לא עוסק בפסילות פוליטיות, איילת שקד, מספר 2 ברשימת ימינה לכנסת התראיינה הבוקר (שני) אצל ינון מגל ובן כספית ב103FM, כשנשאלה האם תשב עם מראענה, ענתה שקד בצורה חד משמעית שלא.
אחרי שפסלה את איבתסאם מראענה העדיפה שקד לתקוף את הליכוד על שיתוף הפעולה עם מנסור עבס והרשות הפלסטינית, את שיתוף הפעולה כינתה "פשיטת רגל אידיאולוגית של הליכוד"  והוסיפה שאין לשתף פעולה עם מפלגה שתמכה במחבלים.
מרעאנה שכזכור מועמדותה לכנסת נפסלה בוועדת הבחירות המרכזית ומחכה לפסיקת בגץ בעניינה, ממשיכה להיות מקור למחלוקת מימין ומשמאל, חברי כנסת ימנים ממשיכים להעלות פוסטים ישנים שלה בהם תמכה בטרור בהתבטאויות שונות, גם בתוך מפלגת העבודה יש מי שקורא לה להסיר את מועמדותה, כרגע מרענה זוכה לתמיכת יו"ר המפלגה חברת הכנסת מירב מיכאלי ואף צפויה לקבל  אישור מבג"ץ להתמודדות לכנסת.
בהמשך הראיון התייחסה שקד לתוכנית הכלכלית של ימינה, "תוכנית סינגפור" שעיקרה הורדת מיסים וקיצוץ במשרדי הממשלה, הקמפיין של ימינה זולג מ"לא קורונה לא מעניין" וקורץ למצביעים שמחפשים מצע כלכלי, שקד מודעת לכוח של ימינה בסקרים ומבינה שתוכנית שאפתנית כמו תוכנית סינגפור תתאפשר רק אם יתרוממו בסקרים, דבר שלא קרה כבר הרבה זמן, ימינה בנתיים נושקת לחד סיפרתי וצפויה להמשיך להחלש, האם ימינה מציעה כאן תוכנית שהיא תוכל לעמוד מאחוריה אחרי הבחירות? ימים יגידו, עם עשרה מנדטים, גם שקד מודה שלא.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    איילת שקד
    ד״ר בר מעיין 02/2021/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הלואי ששקד לא תשב בכלל בממשלה , היא היתה יכולה לשבת בממשלת מוסוליני ללא בעיות ,היתה מרססת על עצמה את בושם הפשיזם ,
    סגור
  • 2.
    שקד, זה לא מספק
    טל 02/2021/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בכל הבחירות בשנים האחרונות הצבעתי לבנט ושקד, עוד בהיותם בבית היהודי. הפעם, מחשש שימינה תצטרף לממשלה עם מפלגות השמאל, אצביע לציונות הדתית. אגב, אני חילוני לחלוטין, אך הלאומיות והזהות היהודית חשובים לי.
    סגור
  • 1.
    אבל עם בן גביר היא תשב. (ל"ת)
    דני 02/2021/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • קודם שתעשה תיקונים בחברה שלה
    אילן 02/2021/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אצל הערבים לנשים אסור לדבר
    סגור