חדשות

נתניהו: "תהיה פה ממשלת מטבוחה"

ראש הממשלה בנימין נתניהו בכנס ירושלים ה-18 של קבוצת בשבע נאם והתייחס לאפשרות שלא יקים את הממשלה הבאה: "ממשלת רוטציות. לפיד מתפלל שתצביעו בנט, הוא התקווה החדשה שלו"

אביחי דלאל |  5
בנימין נתניהו (צילום מאיר אליפור)
ראש הממשלה ויו"ר הליכוד, בנימין נתניהו ממשיך היום (ראשון) במסע התקשורתי הנרחב שלו לקראת הבחירות והיציאה לשטח. הפעם, נתניהו הגיע לכנס ירושלים ה-18 של קבוצת בשבע ונאם, במהלך ההתבטאויות שלו נתניהו המשיך עם אותה הרוח שליוותה אותו בקמפיין,אחרי ה"נה נה נה" וה"שאשא שאשא פקה פקה", נתניהו טוען שממשלה של לפיד היא ממשלת מטבוחה.
נתניהו אמר לקראת הבחירות כי: "אצלי לא תהיה רוטציה. יהיה ראש אחד. לפיד מתפלל שתצביעו בנט. ימינה היא התקווה החדשה של לפיד. הציבור מבין שהבחירה היא בין ממשלת ימין חזקה ויציבה עם ליכוד גדול בהנהגתי שתדאג לכלכלה ולשאר הדברים, לממשלת המטבוחה, מטבוחה של רוטציות, שבהם הוא חייב להיות ראש הממשלה. אנחנו כפסע מהזדמנות היסטורית חד פעמית שתוביל אותנו בקו כלכלי חזק לצמיחה כלכלית נהדרת, בקו מדיני חזק, לשמור על ההתיישבות".
בנוסף, נתניהו התייחס למשבר הקורונה וסיפר על כוונותיו להמשך: "אני אובססיבי לגבי החיסונים וכלפי כלכלת ישראל. הדבר הראשון שאעשה זה להעביר חבילת סיוע נוסף לאזרחים ועסקים בסה"כ 15 מיליארד שקל בממשלה הימינית הלאומית שאנחנו נקים, זה הדבר הראשון שנעביר. זה כולל מענק למשקי הבית, לתמרץ את הכלכלה. ניתן  15 מיליארד שקל מענק למשקי בית, למעסיקים ולעצמאים, מיידי, כדי לעזור לאלו שנפגעו. ותמריץ להעביר מחל"ת לעסקים. למועסקים, למובטלים, נביא את כולם למעלה. זאת לצד הפחתות מס דרמטיות, הפחתות שיעורי המס והקפאת מע"מ לחצי שנה לעסקים קטנים ובינונים זה כמו דלק סילוני עבורם."
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    נהנתניהו חושב שאנחנו מטומטמים
    לא היתה רוטציה 03/2021/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רק אני שמתי לב לזה שביבי חושב שאנחנו מטומטמים ? לא הייתה שום רוטציה. להאשים את ההתנהלות של הממשלה (שרצה להאריך בעזרת הימנעות של עבאס) בזה שהיא היתה ממשלת רוטציה, זה הינדוס תודעה כאילו הרוטציה נכשלה ! אבל... אבל... לא היתה שום רוטציה! אז מה ההוכחה כאן שרוטציה זה דבר שלילי עבור מדינת ישראל ?
    סגור
  • 4.
    שקרן
    דוד 03/2021/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמו תמיד נתניהו ממשיך לשקר
    סגור
  • 3.
    למה ביבי מפחד מדמוקרטיה? (ל"ת)
    ישראלי 03/2021/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    טבח
    ח״ן 03/2021/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מטבוחה יותר טוב מטבח! הרצחת וגם ירשת? לא לפיד רוצה שבנט יעלה - זה ביבי שרוצה את זה! הפוסל במומו פוסל!
    סגור
  • 1.
    כמה כבר אפשר לשקר? מדבר אל מצביעיו המסורתיים
    ליכודניק בכיר 03/2021/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הוא לא מזכיר שמיס פיגי שולטת בו ובממשלתו ומכתיבה את ההתנעלות
    סגור