חדשות
יאיר לפיד לא עוצר: עם מי הוא נפגש בחג?
יו"ר "יש עתיד" לא הפסיק לעבוד בחג הפסח. נפגש עם מנסור עבאס, קיבל את ההמלצה של אביגדור ליברמן להרכיב את הממשלה ועתיד להיפגש עם בני גנץ לאחר הניתוק הממושך בין השניים לצורך הרכבת הממשלה
יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד, ניצל את חג הפסח בכדי לעבוד קשה להרכיב את הממשלה. היום (ראשון) ליברמן הודיע כי הוא ימליץ על לפיד להרכיב את הממשלה, לאחר מכן יצאה הודעה רשמית של "יש עתיד" על מפגש בין לפיד למנסור עבאס יו"ר רע"מ ובהודעה נכתב כי המפגש הזה הוא הראשון מני רבים ולקראת צאת החג בני גנץ הודיע כי הוא ייפגש הערב עם יאיר לפיד לצורך הרכבת הממשלה.
כזכור, הבוקר אביגדור ליברמן, יו"ר ישראל ביתנו, הודיע כי בדף הפייסבוק שלו כי הוא מתכוון להמליץ על לפיד כשכתב: "המצב הפוליטי המורכב בו אנו נמצאים היום הוא תוצאה ישירה של תוכנית ההישרדות הפוליטית והאישית של איש אחד - בנימין נתניהו, שנכשל כבר בפעם ה-4 להקים ממשלה יציבה ומתפקדת. כל בן אדם אחר שטובת המדינה נמצאת לנגד עיניו, היה מסיק מסקנות ברורות כבר מזמן ומעביר את המושכות למישהו אחר".
בהמשך הוסיף ליברמן כי הוא מתכנן לפעול לטובת שנינו חוקים: "לכן, עם השבעת הכנסת ה-24, ישראל ביתנו תגיש הצעת חוק שתגביל כהונת ראש ממשלה לשתי קדנציות בלבד, הצעה שנתניהו תמך בה בעבר. הצעת חוק נוספת שנגיש תחייב התפטרות ראש ממשלה עקב הגשת כתב אישום, כפי שעברה בקריאה טרומית בכנסת ב-21.5.2008 בתמיכת הליכוד, כולל בנימין נתניהו, המפלגות החרדיות, מפלגת העבודה, שהצעת החוק הוגשה על ידי אחד מחבריה, ומרצ".
על ההמלצה ללפיד כתב: "חשוב להדגיש שכל התחייבות של ישראל ביתנו לפני הבחירות תקפה גם היום. כפי שהודענו, אנו נמליץ על יו"ר המפלגה מגוש השינוי, שתקבל את מספר המנדטים הגבוה ביותר, כמועמד להרכבת הממשלה. כל מי שינסה להכשיל את המהלך ויעמיד את האגו שלו מעל האינטרס הלאומי ישא באחריות לבחירות 5. יציאה מהפלונטר הפוליטי מחייבת את כל המפלגות למצוא פתרונות יצירתיים מחוץ לקופסה".
לאחר מכן, ביש עתיד הודיעו כי יאיר לפיד נפגש עם יו"ר רע"מ, מנסור עבאס וכי הפגישה היא הראשונה מתוך כמה שיקבעו להמשך. לאחר מכן, ברע"מ הכחישו והודיעו: "כל הפרסומים בכלי התקשורת בנוגע לדרישות שעלו בפגישה בין חה"כ ד"ר מנסור עבאס לבין חה"כ יאיר לפיד הם בגדר שמועות והשערות ועל דעת הגורם המפרסם בלבד. יש להסתמך אך ורק על ההודעות הרשמיות מטעם מפלגת רע״מ בנושאים אלו. אנו מבהירים כי רק חברי הכנסת ברע"מ ובעלי התפקדים הרשמיים בתנועה ובמפלגה הם המוסמכים היחידים לייצג את עמדותנו ולתת הצהרות בתקשורת או בכל ערוץ אחר".
בהמשך הודיעו כי שר הביטחון, בני גנץ ייפגש עם יו"ר יש עתיד יאיר לפיד בצאת החג והם ידונו על הדרך להחליף את ראש הממשלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.לפידריקי 03/2021/29הגב לתגובה זו0 0בושה שבראש ממשלת ישראל יעמוד לפיד הוא רוצה ממשלת רפואי והוא מסיתסגור
-
3.המפלגה שזכתה ברוב קולות לפי שיטה יחסי היא שצריכהיצחק 03/2021/28הגב לתגובה זו0 0להיות מיוצגת בממשלה ולא רוב ברבריסגור
-
2.המוקיון שהשמאל בחר - לפיד....בדיחה מהלכת על 2. (ל"ת)פיהוק נוסף 03/2021/28הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.שונאי נתניהו חסרי מנוחיוסי 03/2021/28הגב לתגובה זו0 0אפילו בשבת וחג חורשים מזימות, אם החרדים יצטרפו אליהם , פירוש הדבר, שהחרדים תומכים במחללי שבת וחג ואין להם אלוהיםסגור


