משפט

פרשת ברק אברמוב והרימונים: 3 חשודים ויוסי מוסלי נעצרו

לאחר שסניף חמישי של רשת ג'פניקה שבבעלותו הותקף והוצת, המשטרה עצרה את ראש ארגון הפשע יוסי מוסלי וגם 3 חשודים נוספים. החשד: ניסיון להפעיל לחץ כבד על בעלי בית"ר ירושלים שנקלע לסכסוך דמים
ברק אברמוב (צילום פלאש 90/ אורן בן חקון)
לאחר שהלילה (בין שני לשלישי) בפעם החמישית בימים האחרונים, סניף של רשת ג'פניקה שבבעלותו של איש העסקים, ברק אברמוב הותקף והוצת.
ככל שעוברות השעות התמונה מתחילה להיות ברורה יותר. ככל הנראה, מדובר בסכסוך בין שתיים ממשפחות הפשע הגדולות בישראל, מוסלי וג'רושי, אליו נקלע איש העסקים והבעלים של בית"ר ירושלים, ברק אברמוב.
על פי פרסום ראשון ב"כאן חדשות" מי שנעצר הוא ראש ארגון הפשע, יוסי מוסלי. בהודעת המשטרה נכתב: "היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב עצרה לפני זמן קצר חשוד במעורבות באירועי ירי והשלכת רימונים לעבר העסקים באזור גוש דן ומרכז הארץ. החשוד, תושב תל אביב בשנות ה-40 לחייו הועבר לחקירה בימ"ר תל אביב ויובא מחר לבית משפט השלום לדיון בהארכת מעצרו. צפויים מעצרים נוספים".
כעת, משטרת ישראל הודיעה על מעצרם של שלושה חשודים נוספים. "החשודים, תושבי גוש דן, בן 18 ושניים בשנות ה30 הועברו לחקירה בימ"ר תל אביב ויובאו מחר לבית משפט השלום לדיון בהארכת מעצרו", נכתב בהודעת המשטרה. 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    בנק לאומי שוב נפל בקקי
    פרקליטוטה 07/2026/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בנק לאומי נכנס עם לאומי פרטנרס לשותפות בג'פאניקה ונפל שוב לקקי
    סגור