משפט

התכוונו לייצר ולמכור תיקים במיליונים, ההברחה סוכלה

בודקי המכס היום סיכלו הברחה של מאות גלילי בדים מזוייפים של המותג הצרפתי. לאחר בדיקה מעמיקה ופנייה ליבואן הרשמי התגלה כי הגלילים מזויפים ונועדו ליצירת תיקים מזויפים ומכירתם
אביחי דלאל | 
בדים מזוייפים של לואי ויטון (צילום דוברות רשות המסים)
בודקי המכס בנמל אשדוד סיכלו היום (רביעי) הברחה של מאות גלילים של בד מזוייף מהמותג הצרפתי היוקרתי לאחר בירור עם היבואן הרשמי של המותג בישראל. התיקים נועדו ליצירת תיקים.
הגלילים נחשפו בעקבות בדיקה שנערכה בנמל אשדוד למכולה של יבואן תושב חברון, על פי מסמכי הייבוא שהוגשו למכס, המכולה הייתה אמור להכיל כלי בית וביגוד. אלא שבבדיקה נמצאו בתוך המכולה מאות גלילי בד ממותג "לואי ויטון" מגולגלים הפוך ועטופים בבדים אחרים.  
כאמור, לאחר בדיקה ופנייה ליבואן הרשמי של המותג, התברר כי מדובר בבד מזויף. על פי החשד, הבד יועד ליצירת תיקי "לואי ויטון" מזויפים ומכירתם בסכום של כמה מיליוני שקלים. לאחר מכן, תכולת המכולה נתפסה והאירוע הועבר להמשך החקירה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה