-
גרושתו של אייל גולן תחת מתקפה: "לא את החומריות הזו"לאחר שחטפה ביקורות דניאל גרינברג רטנה: “קיבלתי כמה הודעות של ‘זה כזה לא את, כל החומריות הזאת.’ זה לא המקום של חלילה להשוויץ במותגים, ממש לא. פשוט כשאתם שואלות אותי, מה קניתי, מאיפה וכאלה.. אז זה חלק מהמקום הזה שאני משתפת. יש כל כך הרבה טרחניות שמרגישות שאין להן מה להגיד, אבל הן חייבות להגיד משהו"
-
פאולה רוזנברג שוברת שתיקה לאחר העזיבה: "הרגשתי שאין אותי"פאולה רוזנברג שיתפה את העוקבים שלה ברשת החברתית "אינסטגרם" על התחושות הקשות שחוותה לאחרונה לאור המצב המדיני המורכב: "במשך חודשים ארוכים הרגשתי שאין אותי". לצד זאת, חשפה רוזנברג כי היא ממשיכה לעבוד וחשפה: "החלטתי לנסות להביא, לאט לאט, גם תכנים מקצועיים"
-
נורית גפן בחשיפה כואבת: "לא הייתי עצובה ככה גם כשיהונתן נפטר"בפודקאסט של השניים, דילן, בנו של אביב גפן סיפר לסבתו על הרגע ההוא בעצרת החטופים ששינה את חייו. דילן גפן: "זה היה רגע מאוד כואב. הבנתי פתאום לגמרי למה את עצובה, למה כולנו עצובים, למה כולנו במצב הזה". נורית גפן "אני לא הייתי אף פעם עצובה ככה. לא כשאמי נפטרה, לא כשיונתן נפטר, לא הייתי עצובה"
-
האקסית של אייל גולן מגיבה למתקפה: "אני עובדת קשה בשביל הכסף"דניאל גרינברג, האקסית הטרייה של אייל גולן, עוררה את זעמן של העוקבות שלה אחרי שהעלתה תמונה עם תיק של שאנל, וממש לא נותרה חייבת: "יש כל כך הרבה טרחניות. אני לא מבינה את זה. זו טרחנות להגיד 'עם כל מה שקורה במדינה, את מתעסקת בתיקים'. מה הקשר? באמת. די"


