בארץ
הוכרזה "הפגנת חירום" בת"א: "נתניהו איבד כל לגיטימציה להנהיג"
בעקבות התצהיר המטלטל שהגיש ראש השב"כ לבג"ץ, מובילי המחאה הודיעו על קיום הפגנה הערב בכיכר הבימה בתל אביב: "זו סכנה ברורה ומיידית לדמוקרטיה הישראלית"
ראש השב"כ רונן בר הגיש הבוקר (שני) לבג"ץ תצהיר מטלטל ממנו עולה בין השאר כי ראש הממשלה נתניהו ביקש ממנו לכאורה לפעול נגד המחאה, לעשות שימוש פוליטי בשב"כ, ולמנוע ממנו להשתתף במשפטו בשל אמתלות ביטחוניות של שב"כ. בתגובה, שקמה ברסלר, משה רדמן, יאיא פינק, ועמי דרור, ממובילי המחאה נגד הממשלה הודיעו על כינוס "הפגנת חירום" בכיכר הבימה בתל אביב הערב ב- 20:00.
הארבעה מסרו בהודעה: ״ראש השב"כ חשף היום ניסיון מסוכן של נתניהו להפוך את השב"כ לכלי רודני לרדיפת אזרחים ישראלים. הוא הורה לעקוב אחרי אזרחים, ביקש מידע עליהם ובשיחות סודיות דרש שראש השב״כ יציית לו ולא לחוק. זו סכנה ברורה ומיידית לדמוקרטיה הישראלית בידי מי שבלשכתו התקבלו בזמן מלחמה כספים מקטאר, הספונסרית הראשית של חמאס. נתניהו איבד כל לגיטימציה להנהיג. הוא לא כשיר. אנחנו קוראים לציבור להגיע היום לכיכר הבימה ולשים סוף לטירוף".
עוד ב-
בתגובה לתצהיר, לשכת ראש הממשלה מסרה כי "רונן בר הגיש היום לבית המשפט העליון תצהיר שקר, שיופרך בפירוט בזמן הקרוב. חכו להמשך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עוד סיבה מפוברקת להזויים להפגין נגד הדמוקרטיהיעקב 04/2025/21הגב לתגובה זו0 0הזוייםסגור



