בארץ
ישראל עוצרת נשימה למשך שעה: "אי אפשר להמשיך בלי החטופים"
לאחר שהיוזמה יצאה לדרך עם התגייסות חזקה בשטח צפויה עליית מדרגה נוספת עם שורת גופים וארגונים המשתתפים. "אי אפשר להמשיך בלי דמוקרטיה"
היום (רביעי) בשעה 12:00 צפויה להתרחש עצירה אזרחית בת שעה אחת, שתתקיים תחת המסר: "אי אפשר להמשיך בלי החטופים. אי אפשר להמשיך בלי דמוקרטיה". היוזמה יצאה לדרך בתחילת השבוע, וגובתה בתמיכה אזרחית רחבה.
חזרתו של עידן אלכסנדר משבי חמאס העניקה רוח גבית ליוזמה החברתית. בהודעה שפרסם הארגון נכתב: "בזמן שהלב מתמלא מהחזרה של עידן אלכסנדר, אנחנו לא שוכחים את 58 החטופים שמחכים 584 ימים לבשורה דומה".
עוד הוסיפו והדגישו: "ההסכם של חמאס עם ארצות הברית הוא עדות מהדהדת להפקרה של ממשלת ישראל את החטופים. החזרה של עידן מוכיחה - כשרוצים להחזיר את החטופים, זה אפשרי!".
עליית מדרגה נוספת צפויה להתבצע היום, עם שורת גופים וארגונים שונים שהודיעו כי השתתפו ביוזמה. ביניהם - צוותי רפואה ממרבית בתי החולים בארץ, מרכזי תעסוקה, רשויות מקומיות מוסדות חינוך ועוד.
עוד ב-
המחאה היום לא תהיה חד-פעמית, וכבר נקבע כי העצירה הבאה מתכוננת לתחילת השבוע הבא ביום ראשון, באותה שעה. יוזמת הפרויקט הינה של תנועת "ישראל עוצרת" ובהובלת כ-50 ארגוני מחאה שונים בנושא החזרת החטופים והדמוקרטיה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.אני צוות רפואי. אף אחד לא דיבר על זה (ל"ת)אחות 05/2025/14הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אז בואו נחליש את המדינה כמו ב-6 שיהיו עוד כמה חטופים. (ל"ת)הגיוני 05/2025/14הגב לתגובה זו0 0סגור



