בארץ
נשא תיק עם מאות אלפי שקלים במזומן: שוד מהסרטים בעפולה
המשטרה עצרה חוליה החשודה בביצוע שוד של אדם שנשא עימו תיק שבתוכו מאות אלפי שקלים במזומן; זו נמלטה-ונלכדה לאחר יומיים
המשטרה עצרה הבוקר (רביעי) חוליה החשודה בביצוע שוד של מאות אלפי שקלים מחוץ לסניף בנק בעפולה. כלי הרכב שעל פי החשד שימשו את החוליה וביניהם רכב גנוב נתפסו. השוד בוצע ביום שני השבוע, במהלכו נשדד באיומי אקדח גבר שנשא עימו תיק שהכיל מאות אלפי שקלים. למקום הוזנקו כוחות משטרה רבים שהחלו בפעולות חקירה. הבוקר, כאמור, פשטו כוחות משטרה על בתי החשודים בלוד ועצרו את שניהם להמשך חקירה.
במהלך החיפוש נתפסו שני כלי רכב, כשאחד מהם גנוב, כשעל פי החשד הרכבים שימשו את החוליה בביצוע השוד וההימלטות מהמקום. כמו כן, נמצאו בזירה אקדח איירסופט וממצאים נוספים. שני החשודים הובאו לתחנת המשטרה להמשך חקירתם בסיומה יובאו בבקשת המשטרה להאריך את מעצרם.
מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל פועלת במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר כנגד עברייני רכוש המהווים איום לביטחונו ושלומו של האזרח הנורמטיבי ותמשיך לפעול להגברת תחושת הביטחון ומיצוי הדין עם העבריינים".
עוד ב-
כזכור, בחודש שעבר נעצרו שלושה חשודים, בחשד לביצוע שוד אלים של נהג 'דרייבר' שהסיע אותם לבית כנסת בירושלים. מממצאי החקירה עולה כי במהלך השוד החשודים נטלו לידם את כרטיסי האשראי מהנהג, פתחו במסע קניות מזורז על חשבונו, אשר שנקטע על ידי שוטרי מחוז ירושלים שאיתרו ועצרו אותם לחקירה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



