בארץ

תלמיד תקף את המנהלת בגלל דעותיה: "חבל שיש אותך יא שמאלנית"

תלמיד התפרץ לדבריה של מנהלת בית הספר במהלך טקס פתיחת שנת הלימודים ויצא בהתבטאות חריפה נגדה. בעקבות כך, הוא הושעה מבית הספר | כל הפרטים
מערכת ice |  2
מורה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
במהלך טקס פתיחת שנת הלימודים, תלמיד התפרץ לדבריה של מנהלת בית הספר ויצא בהתבטאות חריפה נגדה בעקבות עמדותיה הפוליטיות. במהלך הנאום שנשאה המנהלת ולאחר שהביעה אכזבה מהתנהגותם של חלק מהתלמידים, התפרץ הצעיר לדבריה והכריז בקול רם: "חבל שיש אותך יא שמאלנית". 
התבטאותו של התלמיד עוררה מהומה במהלך הטקס החגיגי שנערך בבית הספר. "אני אמשיך את הדברים שלי. אתה תצא, ואני אמשיך את הדברים שלי", אמרה מנהלת בית הספר. על פי הדיווחים, התלמיד שעורר את זעמה של המנהלת בעקבות התנהגותו חסרת הכבוד, הושעה מבית הספר.
 
במהלך החודש האחרון, נחשפו לא מעט סיפורים מטרידים אשר חושפים התנהלות קלוקלת ובלתי הולמת במערכת החינוך. לאחר פרשת המורה מפתח תקווה, דווח כי מנהל בית ספר באזור הדרום קיים יחסים אסורים עם אחת המורות.
על פי הפרסום של כאן 11, מנהל בית הספר אולץ לפרוש מתפקידו הבכיר לאחר שנודע כי הוא קיים רומן עם אחת המורות. תלונה שהגיש הפרוד של המורה למשרד החינוך, הוביל לפרישתו של מנהל בית הספר.
מטעם משרד החינוך נמסר: "הנושא נמצא בטיפול אגף המשמעת הנציבות שירות המדינה, המוסכמת לדון בו. המנהל הודיע על פרישתו מתפקידו, ולכן הוא לא ימשיך לנהל בשנת הלימודים הקרובה".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חרפה גדולה (ל"ת)
    שגיא 09/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    איך הוא ידע שהיא שמאלנית,מעניין איך היא התבטאה (ל"ת)
    חחחחחחחחחחחח 09/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור