בארץ

נתניהו מזהיר את הישראלים מאיחוד בנט-לפיד: "הם יעשו זאת שוב"

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס להודעת האיחוד של נפתלי בנט ויאיר לפיד, שהובילה לשיח ציבורי ותקשורתי רחב היקף בישראל. בציוץ שפורסם בחשבון ה-X של נתניהו, פורסם סרטון של יאיר לפיד, נפתלי בנט ומנסור עבאס ונכתב: "הם יעשו זאת שוב"
מערכת ice | 
בנימין נתניהו (צילום פלאש 90/ נעם רבקין פנטון/ POOL)
מוקדם יותר היום (ראשון) נפתלי בנט ויאיר לפיד הודיעו על ריצה משותפת בבחירות הקרובות ומסרו כי הם יקיימו הערב בשעה 20:30 מסיבת עיתונאים מיוחדת וישתפו את הציבור במטרותיהם המשותפות.
ראש הממשלה בנימין נתניהו חשף את תגובתו בנושא באמצעות סרטון שבו מתועדים השניים עם מנסור עבאס, ראש מפלגת רע"מ. "הם כבר עשו זאת פעם, הם יעשו זאת שוב", כך נכתב בסרטון שהופץ ברשתות החברתיות. מהלך זה נועד להזהיר את ציבור הבוחרים מפני תרחיש שבו יאיר לפיד ונפתלי בנט ישתפו פעולה עם חבר הכנסת מנסור עבאס.
 
כאמור, צמד הפוליטיקאים הודיעו היום על חיבור המפלגות וריצה משותפת בבחירות הקרובות. מי שיעמוד בראש הרשימה הוא נפתלי בנט, ראש הממשלה לשעבר של מדינת ישראל. 
בהודעה הרשמית שנמסרה מטעמם, נכתב כך: "נכריז על צעד ראשון בתהליך התיקון של מדינת ישראל - חיבור של יש עתיד ומפלגת בנט 2026 למפלגה מאוחדת בראשות בנט. המהלך מביא לאיחוד גוש התיקון, שם סוף לקרבות הפנימיים ומאפשר להשקיע את כל המאמצים לטובת ניצחון מכריע בבחירות הקרובות והובלת ישראל לתיקון הנדרש".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה